Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare #41343 üzenetére
Na ugye..
H7 Led mi a véleményetek? 50$, 13 ezer Forint. Nem kevés, de nem is annyira sok, hogy egyszer ne reszkírozza meg az ember, ha jónak tűnik (aztán soha többet semmit ha szar). Led, 2500 lumen, ami tulajdonképp már xenon erejű, nincs nagyfesz gyújtótrafó, élettartam örökélet + 2 év, nincs hűtőventi mert az a kis vas szoknya hűti elvileg.
Elvben gyönyörű, gyakorlatban?3600LUMEN az konkrétan xenon összepisiltető
De kiváncsi lennék a vetített képre.. ha jó akkor verhetetlen. És nincs xenon nem kell automata szintező rendőrbá
-
Markizmark
addikt
válasz
Declare #41343 üzenetére
Ilyen pattogást, lángolást, szikrázást sikerült produkálnunk sima szívó 1.9D Peugeot kisbusszal is, 1998-as.
Egyszer felkapta az olajat, nem lehetett leállítani és pörgött mint az állat. Negyedikben fullasztottam le.
Televerte a kipufogót és a szívó sort is olajjal. Szétszedtük, generáloztuk, majd mikor először mentem vele, pont este volt, nyáron.
Ha nyomtam a gázt, akkor semmi nem látszódott, de amikor motorféken volt, akkor a felforrósodott olajsár a kipuffban oxigénhez jutott a motoron keresztül és jöttek a szikrák lángok, amíg ki nem égett belőle a retek.
Direkt végigmentem így kétszer a városon este, had lássanak ilyet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest