Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
De mi baj a váltóval?
Nem értem komolyan... H -val zökkenőmentesen megy az, hogy kuplung nélkül! kihúzom sebességből, félig betolom és már sebességben van egyből felrugom és gáz és ezt zökkenésmentesen tudja, mintha automata lenne kb 
Ültem egy Berlingoban a napokban.. borzalom... annyira puha mindene, sebességben IS lötyög a váltó, nem érzed hova pakolod, és ha eljátszod ezt a gyors váltást mint amit most leírtam akkor eltelik 2 másodperc mire reagál és ránt egy akkorát hogy megpusztulsz..
Én kifejezetten nagyon szeretem, persze hozzá vagyok szokva az opel váltóhoz, más se volt
szerk.: mindez az öreg F -fel is megy, csak az sem ennyire feszes sajna,de közelébe nincs a vadi új berlingo "lazaságának"
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem értem komolyan... H -val zökkenőmentesen megy az, hogy kuplung nélkül! kihúzom sebességből, félig betolom és már sebességben van egyből felrugom és gáz és ezt zökkenésmentesen tudja, mintha automata lenne kb