Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Markizmark #35344 üzenetére

Ez új, köszönöm :R Kicsit azért eltúloztad, 1500 alá én sem engedem, érzésre nekem onnantól kezd el lenni valamiféle nyomaték tehát az alá kizárt még ha 0 lenne a fogyasztása sem. Egyébként akkor megfogadom és mostantól 3000 lesz a felsőhatár hidegen.
    (Ha már meleg / nyáron) városban totyogásról annyit, hogy minden egyes úton, minden nap van azért 1-2 szakasz amikor megtépem kicsikét, mert már olvastam hogy beszéltetek erről az öntisztulásról (meg amúgy is tetszik :DDD ), de 90% -ban nem tudom, hogy hogy lehetne feljebb pörgetni városban, 50-60 -nál olyan 2500 -nál feljebb :F Max ha 3 -asban megyek.

AMD Power lehet, hogy hülyeség és akkor javítsatok ki, de én még mindig úgy gondolom, hogy azért én "kiégetem" néha. Emlékszem még réges rég faterral valami ősrégi 2 -es diesel teljesen rotty renault vizsga előtt egyesben üvegesre kellett húzni néha kicsit :DDD És ez is lehet, hogy alaptalan feltételezés/meszokás kérdése de amikor elkeztem én (is) használni a családi F Astrát (1.6 lépcsőshát) és hát sokkal "keményebben" megyek mint szüleim, ott én kifejezettem éreztem egy kis javulást amikor pár hét-hónap után megnyüstöltem. De az nem ecotec, még a 8szelepes kis öreg :B

Új hozzászólás Aktív témák