Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Ez új, köszönöm
Kicsit azért eltúloztad, 1500 alá én sem engedem, érzésre nekem onnantól kezd el lenni valamiféle nyomaték tehát az alá kizárt még ha 0 lenne a fogyasztása sem. Egyébként akkor megfogadom és mostantól 3000 lesz a felsőhatár hidegen.
(Ha már meleg / nyáron) városban totyogásról annyit, hogy minden egyes úton, minden nap van azért 1-2 szakasz amikor megtépem kicsikét, mert már olvastam hogy beszéltetek erről az öntisztulásról (meg amúgy is tetszik
), de 90% -ban nem tudom, hogy hogy lehetne feljebb pörgetni városban, 50-60 -nál olyan 2500 -nál feljebb
Max ha 3 -asban megyek.AMD Power lehet, hogy hülyeség és akkor javítsatok ki, de én még mindig úgy gondolom, hogy azért én "kiégetem" néha. Emlékszem még réges rég faterral valami ősrégi 2 -es diesel teljesen rotty renault vizsga előtt egyesben üvegesre kellett húzni néha kicsit
És ez is lehet, hogy alaptalan feltételezés/meszokás kérdése de amikor elkeztem én (is) használni a családi F Astrát (1.6 lépcsőshát) és hát sokkal "keményebben" megyek mint szüleim, ott én kifejezettem éreztem egy kis javulást amikor pár hét-hónap után megnyüstöltem. De az nem ecotec, még a 8szelepes kis öreg 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kicsit azért eltúloztad, 1500 alá én sem engedem, érzésre nekem onnantól kezd el lenni valamiféle nyomaték tehát az alá kizárt még ha 0 lenne a fogyasztása sem. Egyébként akkor megfogadom és mostantól 3000 lesz a felsőhatár hidegen.
), de 90% -ban nem tudom, hogy hogy lehetne feljebb pörgetni városban, 50-60 -nál olyan 2500 -nál feljebb
Max ha 3 -asban megyek.