Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Markizmark #34899 üzenetére
Nekem is ez volt az elsö gondolatom. Pont ez a lutri a hasznaltautoban, hogy akar mikor elöjöhet barmi.
Nekem ugye tovabbra is ez a turbo tultöltesi hiba, ami lehet csak valami pucolas, lehet kisebb javitas. Most utanakerdeztem, akar ilyen 30-50k huf bol meg lehet uszni. Siman el tudom kepzelni, hogy az elado nem tudott rola es nekem jött elö elöször.
bajaki Nagyon sajnalatos
Remelem azert valami kedvezö aru javitas es utana sok sok gondtalan km lesz a vege!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest