Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Nem vagyok egy nagy autó szaki, de nem értem mit keresett a rugók között gumi. Azt akkor szokták csinálni -- megjegyzem, eléggé durva megoldás, nem ajánlott-- , ha már rossz a rugó, és nagyon megül az autó (nálad is valami hasonló lehet). Az a baj, hogy a nagyobb kerék+gumi = nagyobb rugózatlan tömeg, ami előbb utóbb kinyírja a gyenge rugó+gátló párost.

Szerintem gyárilag befért volna a 195/50 (nekem is befért a Corsa alá, pedig /45 kéne), más Kadetten is láttam már. De mivel nincs Kadettem, ezért valószínűleg te ennek jobban utánaolvastál már
Egyébként szép otó lett

[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Miénk is meglesz majd nyár végefelé, ezért párszor (jópárszor) már átgondoltam azt az érzést
De nagyon várom 
Nyáron megyek majd dolgozni, akkor egy 100-150k-t meg akarok keresni, abból lesz 4db 15-ös 195 vagy 185-ös gumi (csak vasfelnin) és egy sportkipuff hátsódob + vég
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Hegesztés topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest