- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Nálam nincs semmi menettulajdonságokhoz köthető hiba csak a hibakód.
Hibátlanul indul hidegen melegen, nincs rángatás hullámzó alapjárat, szerintem nem erőtlen viszont nagy fogyasztás az van 11-12 l/100km,gondolom a szegény keverék miatt.
Ahogy észrevettem, inkább kis fordulathoz köthető ez a hiba ilyenkor a légtömegmérő beleszól a keverékképzésbe?
Visszatérve a Tankszellőztető csőhőz, a szelepet kicseréltem egy boschra de kaptam egy tippet hogy az egész csövet cseréljem mert ott van még egy mechanikus szelep is, de belefujtam a csőbe és egy irányba enged át csak igy az se lehet rossz vagy ennek ellenére mégis?... -
mephi666
nagyúr
...ja, pl valahol egy "nem gyári" jeladó van elbújva, amiből bontóból 5ezerért lehetne cseredarabot szerezni
vissza lehet nézni, mi is mit sz*ptunk ilyennel 1 éve... (mondjuk mi kontakthibára és motorvezérlőre gyanakodtunk, végül új vezérműszíjkészletet is kapott, mert az is időszerű lett... persze jeladót cseréltünk első körben utángyártottra, amivel maradt a hiba, így ezt 100%-osan kizártuk... ez volt a legnagyobb hiba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest