Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtombat
tag
Én is valamelyik alkalmazásra gondoltam, a bootloppal kapcsolatban.
Most az a lányom véleménye, hogy meg tesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy ne kapcsoljon ki a tab.
-
tomtombat
tag
Jelentem, nekem is sikerült a particionálás, a fiam tabja kész.

Köszönöm a fáradságos munkát mindenkinek.
Abel féle módszerrel vágtam bele.
A lányomnak elég a gyári méret, viszont ha az Ő tabja kikapcsol, nem indul csak ha gyári visszaállítást csinálunk. bootlop-ban marad, vagy mifene.
(csak forog a logó körül a karika).
Ezért kérdezném, hogy emiatt érdemes lenne a műveletnek nekiállni, és utána ez megszűnne?
Vagy éppen ez miatt kockázatosabb a művelet?
Van itt olyan akinél fent állt ez a bootlop dolog és valamelyik módszerrel particionálta a masinát?
Jó lenne tudni megszűnik-e a probléma.
Választ előre is köszi! -
tomtombat
tag
Sziasztok! Bocsi nagyon láma kérdés:
1104-es hozzászólás szerinti módszernél vagyon írva: Bolti, teljesen szűz , root nélküli tableten is működnie kell. CWM backup-ot készítsünk...
Na más most az én recoverymben nincs olyan menüpont amivel mentést készíthetnék a rendszerről.
pedig jó lenne úgy nekikezdeni.
Légyszi segítsetek mit is kéne kiválasztanom!
-reboot system now (itt ugye újraindul a tab.)
-apply update from ADB
-wipe data/factory reset (Itt belépés után sok NO majd egy pontban szintén ez A lányomén már kellett ezt
választanom, mert bootlopba került, és csak ez után indult be. Nem rémlik,itt hogy
lenne más lehetőség)
-wipe chace partition. -
tomtombat
tag
Hali!
Nálunk itthon 4db op3ndot tab van, lenne mit flashelni.
Igazából 1db lenne fontos, a fiam játszana pár játékkal ami helyigényes, de most ezek kilőve.
Annak idején atab5 telón a data partíció, oltári kevés volt, ott viszont volt egy plusz belső tárhely, "belső sd". root után, egy partícionáló zip telepítésével, futtatásával lehetett a data partícióhoz csapni.
Igény szerint lehetett a méretet beállítani. Kár hogy most más a történet és nincs ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Nintendo Switch 2
- MIUI / HyperOS topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- 3DMark 11 eredmények
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest