- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirlab 2.0 #4403 üzenetére
Hmm... Szóval ez a táblagép nem is open dott, de szerinted azonos az open dott tablettel, ezért megpróbálnád feltenni rá az erre kiadott legutolsó 4.4.2 fw-t. Ha jól dekódoltam a hozzászólásaidat. Fordítóval írsz?
Valószínűleg a CPU-n kívül lehet még benne pár hardverelem, amiben különbözik: talán be sem fog bootolni; talán nem lesz hangja, vagy nem lesz töltés kijelzés, mint ahogy az open dott tablet a látszólag azonos hardverrel rendelkező teclast tablet romjával. Szóval én nem ajánlom. Mit nyersz vele?
Az összefoglalóban arról van szó, hogy amikor a srácok kísérleteztek a partíciók méretének növelésével, nem volt gyári open dott rom a helyreállításhoz, de az egyik teclast tablet romjával újra tudták éleszteni, ha nem bootolt be. Ekkor bootolt a gép, de nem volt hang és töltés visszajelzés. Ezután felmásolva az eredeti mmcblk0boot0.img és mmcblk0boot1.img image-eket, működött a gép, mint az új.
Ha szeretnéd megpróbálni ezt, javaslom, hogy először is csinálj mentést erről a két fájlról, a módszer az összefoglalóban olvasható. Az egész romot is meg lehetne próbálni lementeni, de azt sajnos nem tudom, hogyan lehetséges.
De én lebeszélnélek róla, a videó alapján nem nyersz semmit, funkcionalitásban talán még kevesebb lesz, de ugyanúgy elavult régi rendszer lesz rajta. Személyes véleményem alapján pedig a jelly bean volt a legjobb Android rendszer, már csak ezért sem cserélném le.
-
válasz
Sirlab 2.0 #4401 üzenetére
Szia! Ez milyen tablet? Inkább a beállítások/táblagépről (vagy ha nem magyar, akkor a legutolsó menüpont) csinálj screenshotot, mert ez így elég semmitmondó, de a látható tárhely alapján azt mondom, hogy ezen már az utolsó fw fut, annak is a 6gigás mókolt változata, tehát ezzel nincs más teendőd, mint használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest