- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Nem tudom hogy csinálják, de a Tesco-s telo alapból tudja.
-
_Soma77_
tag
Azért nem működik, mert leszedtem a ROM-ot. Mivel a megoldás lehetőséget teremtene egyes embereknek, hogy a garanciával visszaélljenek, és ezt nem tartanám etikusnak, és nem szeretnék semmilyen ilyen magatartást a munkámmal támogatni.
A szakmai kihívás az hajt előre, de nem szeretném, ha ez táptalaja lenne bármi mutyinak.
Remélem érthető, és elfogadható ez a magyarázat, mindenki számára.
-
ktmt
aktív tag
Kiegészítések a #351-hez: ha 10%-nál megáll a flash akkor csatlakoztassuk újra az USB-t-.
A 2. pontnál, a frissítés után a CWM-et újra kell rakni, ehhez megint kikapcs, flashmode (Vol- Power 5mp = sötét képernyő) kell, T1 opció működik. Shell parancs, majd beillesztjük a system visszapakolás parancssorát. Google services hiba esetén frissítsük a google app-ot.@ RoundRobin: próbálkozik az ember ...
Nagyon boldog vagyok, nekem az a data partíció pont elég, minden másra ott az SD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest