Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktmt
aktív tag
válasz
mtomee01
üzenetére
Az átparticinonáló szoftverrel visszalehet állítani az eredeti szoftvert, azt azonban szerintem senki nem állította, hogy ezzel a garancia is visszatérne. Ha van olyan, aki már így gariztatott, az elmondhatná a tapasztalatait.
Csak tippeltem, hogy a garancia visszaszerzése lenne a cél, de milyen más oka lenne??? -
ktmt
aktív tag
Én nagyon elégedett vagyok az újrapartícionált kütyűvel, de azért motoszkál bennem a kisördög. Mennyi idő/meló lenne a telcast rom két hibáját kiküszöbölni (Wifi és töltés), hogy legyen egy majdnem AOSP ROM a tabra? Sajnos nincs kellő kompetenciám, de szívesen tesztelem az rendszert.
A másik az sd-re áthelyezés, megoldása, ami azért sok főzőtt 4.4.2-es ROM tud (pl LG L70), csak fogalmam sincs hogy csinálják.
A lollipop forrás és driverek nélkül tényleg reménytelenek tűnik, ebbe viszont értelmesen lehetne energiát ölni. -
ktmt
aktív tag
válasz
RoundRobin
üzenetére
OK, de ez nincs benn a leírásban. Mezei userek számára kellene egy kicsit bővíteni a leírást.
-
ktmt
aktív tag
Kiegészítések a #351-hez: ha 10%-nál megáll a flash akkor csatlakoztassuk újra az USB-t-.
A 2. pontnál, a frissítés után a CWM-et újra kell rakni, ehhez megint kikapcs, flashmode (Vol- Power 5mp = sötét képernyő) kell, T1 opció működik. Shell parancs, majd beillesztjük a system visszapakolás parancssorát. Google services hiba esetén frissítsük a google app-ot.@ RoundRobin: próbálkozik az ember ...
Nagyon boldog vagyok, nekem az a data partíció pont elég, minden másra ott az SD.
-
ktmt
aktív tag
válasz
RoundRobin
üzenetére
100%, ment vissza a régi system, google play services error, de különben megy.
Screenshot.
Nagyon köszönöm a fejlesztőknek, és mindenkinek, aki segített! -
ktmt
aktív tag
A flash 10%-nál leáll, amikor az eszköz droidboot módba lép. Mit csinálok rosszul? Valami auto updater hibára panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.