Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85 #2644 üzenetére
Gratulálok én is, és köszönjük a belefektetett munkát!
Egy hiba:
Ha megvan nyissuk meg. Szükségünk lesz erre a fájlra is:
Telcast gyári romMás: systemui.apk ki és visszacsomagolásához tudtok nekem jó leírást meg friss tool-t, amivel meg tudom csinálni? Nem jó ez a navi bar, jó volna egy olyan, ahol mindig látszik a menü(opciók) gomb. Egy rakás program egyszerűen használhatatlan nélküle. De egy megfelelő systemui.apk is jó lenne, ahol ez rendesen meg van csinálva. Láttam a topikban képernyőmentéseket teclast romokról, ahol ez a gomb ott van.
(#2648) RoundRobin: hidd el, hogy ezután is fut a démon a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest