- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Csapongok...
Ki lennék én? Nagyon jó kérdés...Sose adtam meg az embereknek a tiszteletet, csak azért, mert idősebb, esetleg diplomás, stb. A tetteket néztem, meg a hozzá(m)állást... Az se érdekelt, hogy erősebb. Engem fordítva raktak össze
Nyelek, alapjáraton rengeteget, utcára sokszor korrektebb vagyok mint a közeli emberekkel, bár erre nem vagyok büszke. Sokat anyázok, nagyon hamar megutálom azokat, akik úgy viselkednek. De akik közel kerülnek, nekik a vesém odaadnám kb.
Nem illek bele a mai összképbe, valamiért rossz szájízzel indulnak nálam a pénzesebb emberek, nem szeretem azokat amit mindenki más, néha a "csakazértis"-ért is szembeszállok a közvéleménnyel.
Jobban szeretem a zenében az aláfestést mint a szöveget, rockra és hasonlókra van a fülem hangolva. Viszont nem értem mit lehet tombolni olyan zenére, amiben nincs szöveg.Magyarnak vallom magam, de nem vagyok hazafi, mert hülyeségnek tartom a mellverést és az idegengyűlöletet, ide születtem, a jövő kérdéses, a világon még bárhol ki tudok lyukadni, de azt sose felejteném el, honnan jöttem! Na de a cigányokat nem igazán szeretem én se.
Az emberekkel úgy vagyok, hogy jönnek és mennek, viszont a kutyám minden hónapban meggyászolom. Hogy miért? Sose mutatta többnek magát, mint ami volt. Olyan embereket tartok meg, akik nélkül csak szebb és jobb lenne az életem, és ezt tudom is. Csak mondom, fordítva raktak össze!
Merek sírni, annak ellenére hogy sok ember szerint az csak a nők kiváltsága, csak már nem megy... Inkább elkezdtem abba a korszakomba áttérni, hogy már az erősebbnek is nekimegyek lassan, mert "nekem ne"... A korosztályom 95%-át utálom, mert nem tudok azonosulni ezzel a mindent a világba kürtölünkkel, és a többivel. Alig várom az év végét, hogy kb. 5 ember kivételével mindenkit elfelejtsek innen is... Viszont az emberekkel akkora bajom nincs alapjáraton, csak a viselkedéssel.
Szeretem feszíteni a húrt, tesztelni kivel mit lehet. Jó emberismerőnek vallom magam, és kiváncsiságból teszem ezt, hogy lássam mennyire jó a radar.
Kb. ennyi. Vannak hibáim is, de azt a mostani divat szerint nem ismerhetem be!
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest