Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5105 üzenetére
Nana.
Engem anno sima diákmelós raktárosból úgy "léptettek elő" irodistává, hogy felfedeztem egy hibát az azonosítócímkén, amit évek óta használtak, és angolul volt rajta a szöveg. Kaptam érte privátban egy sört a magyar főnöktől, meg felajánlotta, hogy ne égessem magam a raktárban, menjek fel az irodára melózni. Persze ehhez kellett az hogy újító szellemű, és nagyon közvetlen, jó fej volt. Ki is rúgták érte. Mármint azért mert túl közvetlen volt, és állítólag nem tudta megoldani a feladatait. -
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #5105 üzenetére
Legfeljebb nem vesznek fel, de bocs már, de egy szimpla eladói állásra, ahová nem is kérnek nyelvet, de olyan adtlapon kell jelentkezni, amin minden angol, a gombok kivételével, mert a gombokon francia felirat figyeg, az azért kicsit érdekes
Szótárral fordítgattam, mert bár angolt nem kértek, de azzal még boldogultam is, de a franciával valahogy nem. Egy nyelvtudás nélküli, infó területen teljesen bénán mozgó ember tökéletesen megfelel a követelményeknek, de nem tudja kitölteni a jelentkezési lapot, mert nem tud nyelveket, de a számítógépet se használni fordításra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 10
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Egér probléma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest