- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5105 üzenetére
Nana.
Engem anno sima diákmelós raktárosból úgy "léptettek elő" irodistává, hogy felfedeztem egy hibát az azonosítócímkén, amit évek óta használtak, és angolul volt rajta a szöveg. Kaptam érte privátban egy sört a magyar főnöktől, meg felajánlotta, hogy ne égessem magam a raktárban, menjek fel az irodára melózni. Persze ehhez kellett az hogy újító szellemű, és nagyon közvetlen, jó fej volt. Ki is rúgták érte. Mármint azért mert túl közvetlen volt, és állítólag nem tudta megoldani a feladatait. -
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #5105 üzenetére
Legfeljebb nem vesznek fel, de bocs már, de egy szimpla eladói állásra, ahová nem is kérnek nyelvet, de olyan adtlapon kell jelentkezni, amin minden angol, a gombok kivételével, mert a gombokon francia felirat figyeg, az azért kicsit érdekes
Szótárral fordítgattam, mert bár angolt nem kértek, de azzal még boldogultam is, de a franciával valahogy nem. Egy nyelvtudás nélküli, infó területen teljesen bénán mozgó ember tökéletesen megfelel a követelményeknek, de nem tudja kitölteni a jelentkezési lapot, mert nem tud nyelveket, de a számítógépet se használni fordításra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- VR topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest