Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát ez van.
Ha rajtam múlna lehetne egész évben ilyen idő, megtalálnám a módját, hogy ha túlmelegednék lehűtsem magam. De inkább elviselek némi kis izzadást, meg barnulást, meg langyos szellőt, és néha hűvösre megyek, minthogy állandóan felöltözve, vastag ruhában kelljen mászkálni, és világítani mindig, még nappal is. Fura hogy oda jut a modern társadalom, hogy simán napfény nélkül képes létezni, sőt, legszívesebben a Plutón élne ahol már csak egy pötty a nap, de én még ilyen természetközeli állat vagyok, ahol a napfénynek több hasznos tulajdonsága és hatása van rám, mint a szürke sötétségnek. A tél számomra csupa rossz, a nyár meg csupa jó. Ez van. Cserébe ezt az 1-2 hét meleget simán elviselem. Most mondanám, hogy a tél meg hónapokig szokott tartani, de azt úgyse hiszi senki.
Egyébként, télen megmondtam hogy dögmeleget kaptok, tessék. Máskor tessék rövidebb és enyhébb telet is kérni, és akkor enyhébb nyarat hozok..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa Rally
- Milyen monitort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple MacBook
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm)
- HP ZBook 17 G6 i7-98500H / 64GB RAM / 1TB SSD / RTX 4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha rajtam múlna lehetne egész évben ilyen idő, megtalálnám a módját, hogy ha túlmelegednék lehűtsem magam. De inkább elviselek némi kis izzadást, meg barnulást, meg langyos szellőt, és néha hűvösre megyek, minthogy állandóan felöltözve, vastag ruhában kelljen mászkálni, és világítani mindig, még nappal is. Fura hogy oda jut a modern társadalom, hogy simán napfény nélkül képes létezni, sőt, legszívesebben a Plutón élne ahol már csak egy pötty a nap, de én még ilyen természetközeli állat vagyok, ahol a napfénynek több hasznos tulajdonsága és hatása van rám, mint a szürke sötétségnek. A tél számomra csupa rossz, a nyár meg csupa jó. Ez van. Cserébe ezt az 1-2 hét meleget simán elviselem. Most mondanám, hogy a tél meg hónapokig szokott tartani, de azt úgyse hiszi senki.