Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz 7 #41288 üzenetére

Hát ez van. :) Ha rajtam múlna lehetne egész évben ilyen idő, megtalálnám a módját, hogy ha túlmelegednék lehűtsem magam. De inkább elviselek némi kis izzadást, meg barnulást, meg langyos szellőt, és néha hűvösre megyek, minthogy állandóan felöltözve, vastag ruhában kelljen mászkálni, és világítani mindig, még nappal is. Fura hogy oda jut a modern társadalom, hogy simán napfény nélkül képes létezni, sőt, legszívesebben a Plutón élne ahol már csak egy pötty a nap, de én még ilyen természetközeli állat vagyok, ahol a napfénynek több hasznos tulajdonsága és hatása van rám, mint a szürke sötétségnek. A tél számomra csupa rossz, a nyár meg csupa jó. Ez van. Cserébe ezt az 1-2 hét meleget simán elviselem. Most mondanám, hogy a tél meg hónapokig szokott tartani, de azt úgyse hiszi senki.
    Egyébként, télen megmondtam hogy dögmeleget kaptok, tessék. Máskor tessék rövidebb és enyhébb telet is kérni, és akkor enyhébb nyarat hozok.. :P

Új hozzászólás Aktív témák