- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
fokukac #3995 üzenetére
Apum, barátnőm és én feküdtünk és éreztük, anyum 2 szobával odébb a hűtőnél állt, ő semmit nem érzett.. Tesóm pár kerülettel odébb ült egy széken, ő is érezte.. Barátnőm szülei meg semmit nem éreztek belőle..
Gondolom, ha valaki áll, akkor azt a kis mozgást bokából simán ellensúlyozza, ha meg megy, főleg..
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac #3995 üzenetére
Bp, IV. kerület: semmi
Nem azt mondom, hogy hiányzik, de még soha nem éltem át földrengést. Mondjuk úgy, hogy kiváncsi vagyok, de amilyen lassú most a felfogóképességem, lehet meg se érezném. Amikor Miskolcon laktunk feleségem fel is kelt éjjel, mert azt mondta, hogy dörömböl valami a szekrényben (korábban már átéltünk egy infarktus-közeli denevérberepülős élményt) én meg mire feltápászkodtam már elmúlt a rengés, így másnap csak csodálkoztam mikor mesélték a munkatársaim, meg a TV bemondta.
Amúgy a Tacoma híddal nem csak az volt a baj, hanem, hogy nemlineáris hajlító-csavaró lengés lépett fel és erre még ma sem méreteznek tudtommal, hanem csak külön hajlításra és külön csavarásra, bár meg kéne kérdezni a BME-t...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- OpenWRT topic
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- ALPENFÖHN Panorama 2 (éppen csak kipróbált)
- Nintendo Switch OLED CFW + Extra Joy-Con + Extra Dokkoló + Hordtáska + Metroid Dread
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest