- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
No, már itt is vagyok...
Cirkulin Valeriana komlóval (mite és forte), Valeriana-Teva drazsé, Valeriana Relax, Sedacur Forte, Sedatif PC (homeopátiás) így hirtelen pár... Az, hogy az illetőnél melyik lesz hatásos, csak kipróbálás után derül ki. Ha ezek az enyhének mondható szerek nem használnak, akkor más megoldás szükséges. Első körben meg kell keresni az alváshiány okát (stressz, szerelmi válság, egyéb) és azt kezelni.
Vénember & aloe: Beletaláltál a közepébe azzal, hogy nincs is benne...
Tiv: No igen, de ez egy benzodiazepin-receptoron ható gyógyszer, ugyan nálunk még nincs forgalomban, de ha lesz is, akkor is csak vényre. Az általam felsoroltak meg ennél egy kategóriával enyhébbek, és recept nélküliek. Orvos által írandó szert csak akkor javasolok, ha az első csoport nem segít.
-
tiv83us
veterán
5-6 eve irt fel a dokim Lunestat /Eszopiclone/, akkor meg nem volt kaphato Magyarorszagon, most mar szerintem az. En nagyon rosszul alszom es nekem szuperul hatott, ha esszel hasznaljak nem is okoz fuggoseget. Egy-ket honapig hasznaltam, de mocskos draga volt akkoriban es nem birtam pizzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- BestBuy topik
- Google Chrome
- Diablo IV
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Jogász topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest