Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winner_hun

félisten

válasz fokukac #30137 üzenetére

Nyugodtan jöhetnek, adok nekik több tízezer e-mailt, majd átrágják magukat rajta, ha akarják.

Sőt, az első pár hónap kivételével az összes számlakivonat is megvan, felőlem azt is böngészhetik. Kb. 1 hónapja voltam a bankban, volt egy tranzakció aminek PayPal-en csak egy nyoma volt, számlatörténetnél is 1 tranzakció volt de a kártyatörténetnél 2, miközben csak egyszer vásároltam. Egyszer történt eddig ilyen, túlélem.
    Na de a banki ügyintéző:D (aki amúgy nagyon kedves, türelmes és körültekintő volt). Amíg megértette hogy mi a gondom addig védte a bankot hogy semmi gond nincs.. aztán azt mondta hogy kinyomtatja a számlatörténet utolsó pár napját (mondtam neki hogy 27-én történt az első vásárlás amiből aztán 27-én lett egy szellemvásárlás pár nappal később). Azt biztosra akart menni, 24-étől elkezdte kinyomtatni a számlatörténetet. A nyomtató csak nem állt le, a végén kiderült hogy 24-e 4 oldal (3 oldal meg a 4. oldalon egy bejegyzés), 25-e 4 oldal, de több mint a 24-e...:D szeptemberi netes számlakivonatom 52 oldal. Kisebb regény:P Az októberi meg 62 oldal. Mindkettő idei.

Új hozzászólás Aktív témák