Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #30137 üzenetére
Nyugodtan jöhetnek, adok nekik több tízezer e-mailt, majd átrágják magukat rajta, ha akarják.
Sőt, az első pár hónap kivételével az összes számlakivonat is megvan, felőlem azt is böngészhetik. Kb. 1 hónapja voltam a bankban, volt egy tranzakció aminek PayPal-en csak egy nyoma volt, számlatörténetnél is 1 tranzakció volt de a kártyatörténetnél 2, miközben csak egyszer vásároltam. Egyszer történt eddig ilyen, túlélem.
Na de a banki ügyintéző(aki amúgy nagyon kedves, türelmes és körültekintő volt). Amíg megértette hogy mi a gondom addig védte a bankot hogy semmi gond nincs.. aztán azt mondta hogy kinyomtatja a számlatörténet utolsó pár napját (mondtam neki hogy 27-én történt az első vásárlás amiből aztán 27-én lett egy szellemvásárlás pár nappal később). Azt biztosra akart menni, 24-étől elkezdte kinyomtatni a számlatörténetet. A nyomtató csak nem állt le, a végén kiderült hogy 24-e 4 oldal (3 oldal meg a 4. oldalon egy bejegyzés), 25-e 4 oldal, de több mint a 24-e...
szeptemberi netes számlakivonatom 52 oldal. Kisebb regény
Az októberi meg 62 oldal. Mindkettő idei.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest