- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #48894 üzenetére
Minden kikapcsolható, csak alkohol kell hozzá. Végül is így is értelmes, csak kicsit más jelent.
-
EQMontoya
veterán
-
-
EQMontoya
veterán
Anyáméknál zseniális T által adott zte modem-router kombó sorscsapás, ami képtelen átlőni rendesen a födémen a wifit. Előtte egy Belkinnek sikerült, úgy az elmúlt 6 évben. Remek, bameg, remek.
Asszem, ide is vehetek egy powerlinet...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Melack #48654 üzenetére
Erre van egy összeesküvés-elméletem: gazemberek ezek, de nem buták. Legalábbis nem mind.
Odaadták a haveroknak nagyobb haszonnal a cigipiacot, de erősen számítottak rá, hogy nőni fog a fekete dohánypiac. Abban pedig nagy a haszon.Az pedig könnyen lehet, hogy az említett trafikok egy jelentős része nem a haveroknál van, a bezárásuk pedig szépen a nem legális források felé tereli az embereket.
Egyre inkább az a gyanúm, hogy a csempészcigi biznisz drága fideszes barátaink kezén megy át.
-
EQMontoya
veterán
Napi okos...
-
EQMontoya
veterán
Az ágy már túl mainstream, mi?
-
EQMontoya
veterán
Notivinyóban mit ajánlotok? 500G-s, nem IT-s hölgy notijába. Seagate vagy Toshiba van emberi áron. Meg persze WD blue, de az egy foshalom, két döglött van az asztalomon, szóval azt az ellenségemnek se.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #48593 üzenetére
Mert ezek a bemutatások olyan faszán szoktak ám elsülni...
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #48543 üzenetére
'90-es, szóval az azért meglepne.
Btw, ez frissebb, de nekem most kurvára adja: up all night. -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #48491 üzenetére
Afaik igen. Azért inkább a piros19-re tedd fel a vagyonod, mint erre.
-
EQMontoya
veterán
Azon felül, hogy igazad van, és tényleg békaphatnád, saját wifi? Akár notiba mini pci-express slotba (vagy mi a bré, a Vostromban is cseérlhető a wifi kártya), akár valami USB-s lópikulát rádugni, és működik. Nyilván nem szeretnéd, de ha munkát kell vele végezni, vagy bármi, ideiglenesen lehet megoldás.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #48463 üzenetére
Eléggé úgy tűnik, hogy az amerikai bérautók szinte mindig szarkupac állapotban vannak. Nem az első vagy, akitől hasonló tapasztalatokat olvasok.
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #48332 üzenetére
Allee Insterspártól hányok. Nem szeretem a mélygarázsát, és a pénztárnál sorbanállás közben születésnapodkor kicserélik a gumikat a bevásárlókocsidon. Alsó hangon fél óra, ha egy Bountyért megyek be, akkor is.
Hengermalom kistacskó rendben van, meg ott van mellette a Subway, ami kényelmes kombó tud lenni este. Auchannak amúgy nagyobb a választéka, és van, amiben jobb is, mint a Tesco. Pl. pékáruk.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #48319 üzenetére
Auchanba szeretek venni ilyen kimért császcsemegét. F@szom tudja, mi a konkrét neve, ami ilyen pici, kifli alakú, tömege nincs, és van belőle sajtos, sonkás, mogyorós, stb. Olyan, mint a cheetos.
Valamelyik dobozban valami kókuszos édesség volt, amiben egy pók(!) mászkált. Gondoltam, hogy lefotózom, de így pár perccel zárás előtt már nem akartam vele szarakodni..
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #48261 üzenetére
Én lennék szerencsés? Odaértem Indonéziába, aludtam egy jót, és reggel frissen ébredtem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #48227 üzenetére
Nagyon komoly bajok nincsenek. Ami gáz:
-Szemét, szemét, szemét mindenütt.
-Nagykörút sok pontján penetráns szennyvízszag.
-Budán Észak-Dél irányú közlekedés teljes hiánya.
-Szakadt, környezetszennyező buszokkal teli tömegközlekedés.
-Tahó, ingerült, keserű emberek.Turistaként ennél sokkal többe nem futsz bele. Ezeken meg minimális akarással lehetne segíteni, az utolsó kivételével.
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #48195 üzenetére
Neveli a média, ne aggódj...
Iphone van, meg trendiruci, meg zenélő tajtékbili, de a tanár mailcímét megnézni a tanszéki honlapon, az már bonyolult. Az értékrend meg pont olyan, mint amit egyébként sugall.
Tildy: nálunk meg jösztök van, de BP-n én is átálltam a jöttökre.
-
EQMontoya
veterán
válasz
cattus #48166 üzenetére
Reagálva 1-2 lentebbi véleményre:
BME-re jártam én is. Tényleg jól mutat a CV-ben, el tudsz vele helyezkedni itthon simán, meg ebben a szakmában külföldön is. A papír azért nem elég, szóval nem árt, ha van fogalmad is arról, amit az egyetemen oktattak. Legalább abban, amiben utána el akarsz helyezkedni.BSc vége felé érdemes elkezdeni melózni, MSc meg szerintem csak munka mellett érdemes, imho elég nagy foshalom. A munkaerőpiaci értéke pedig ehhez mért.
Nők: azért a helyzet annyira nem lesújtó, mint itt lentebb leírták. Volt, hogy 1024 exem lakott a Schönherzben. (Kettő, a tizediken ^^) Nem mondom, hogy sok csaj van, mert tényleg nem, de azért akad 1-2 normális. Amúgy is lehet azért máshol is ismerkedni, pl. Sote, illetve később IT cégnél is dolgoznak csajok, akár a HR-en is, szóval nincs ezzel para.
Amit el kell felejteni, az a napi 8 órás munkaidő, cserébe normálisan meg lehet belőle élni.
-
EQMontoya
veterán
Mai atyaég rovatunk:
-Autóba épített, bármikor váratlanul leálló kütyün (slusszkulcs ki, áram el) write-cache-el felmountolt flash drive. A következményekről lehet tippelni virtuális bambiért...
-Win7 telepítés notebookra: USB3 portba dugott pendrive ugyan bebootol, ameddig bios kezeli, majd amikor már az OS kezelné, akkor kér saját magának drivert, a HDD-re panaszkodva. Remek, baszki, remek. Meg amúgy is, minek valamit backward-compatible megcsinálni, szopjon a user.
-Remek Intel driverek, amelyeknél számít, hogy milyen sorrendben(!) kerülnek installálásra. Ki a f@szom QA-zta ezt mégis, hogy nem rúgták szét érte a seggét?!Köszönöm, ennyit szerettem volna.
-
EQMontoya
veterán
Okos sracok a Microsoftnal... Lehuz 58 frissitest, majd azt elkezdi telepiteni... Egyreszt vagy 2 giga a cucc, masreszt meg edes f@szomat, hat fel oraja telepit a szerencsetlen gep, es 19/58nal tart... Ki fogom loni a pekbe.
-
EQMontoya
veterán
Próbált már valaki core2-re telepített win7-et átdobni i7-es vasba? Van esély, hogy bebootol?
-
EQMontoya
veterán
Remek lett ez az új hardverapró. Lassú, akad tőle a böngésző (i7 meg ssd van alatta, ez már művészet, basszus!), régi adatot használó lapot behúz, bahh... Katasztrófa.
Látszik a közönségen is, régebben jó áron hirdetett cuccra ugrottak, mint etióp gyerek a segélycsomagra, most meg napok óta hirdetek dolgokat, privát nélkül... -
EQMontoya
veterán
Attól én is falnak megyek, hogy a beléptetésnél is, majd tranzakciónként is sms-ben jön a jelszó. Bőven elég lenne az egyik.
-
EQMontoya
veterán
válasz
kételkedem #47754 üzenetére
Komoly embernek télre is alufelnije van.
-
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL #47683 üzenetére
Erről eszembe jutott, mikor egyszer lementem kb. -5 fokban a ház alján lévő éjjelnappaliba (még a belvárosban laktam) papucsban, pólóban, rövidgatyában. Kilépek a lépcsőházból, két csajszi néz nagyon furán, hát muszáj volt megkérdezni tőlük, hogy "Bocsi, merre van a tengerpart?". Kicsit furcsán néztek utána...
-
EQMontoya
veterán
Csak nekem marad ki a Dragon Ball? Emlékszem anno a hercehurcára körülötte gyerekkoromból, de engem valahogy annyira nem érdekelt. Lehet, már akkor is egy kib@szott antiszoc voltam, mint ma.
-
EQMontoya
veterán
Leginkább azzal a tömény rosszindulattal szemben állok értetlenül, hogy egy nem különösebben hangoskodó kisgyerek valakit annyira idegesítsen, hogy képes rendőrökkel-feljelentéssel fenyegetni a szüleit...
Le köll fosni. Hívja ki a rendőrt, az valószínűleg átlátja a helyzetet, és helyreigazítja a nénikét.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #47604 üzenetére
Ilyen ez a showbusiness, testvér. Nálunk simán kérnek már gyártott termékre olyan módosítást, ami erősen sérti a visszafelé kompatibilitást. Segáz.
De így a nagy német és osztrák precizitásrú' is megvan ám a véleményem.
-
EQMontoya
veterán
Az érzés, mikor realizálod, hogy a forráskódban a "finded", "catched", "readed" szavak mindegyikére van találat...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Pttypang #47510 üzenetére
Így, testvér? Vannak még üres pozícióink.
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
gaborbol #47478 üzenetére
Értelmes noti nem melegszik ágyban, és akkuidőben is simán elmegy 5 órát. Egész addig nagyon jó egy tablet, ameddig nem akarsz pl. a touchscreenen írni egy hozzászólást. Az már azért sajtreszelővel maszturbálás jellegű...
Bandus: mindaddig Lexusban fogom mereszteni a seggem, ameddig a BKV olyan alternatívát nem kínál, ami kiszámíthatóan maximum másfélszer annyi időt vesz igénybe az adott távon, mint az autó. Jelenleg ez a szorzó 2 fölött van, és még a kiszámíthatóság sem nagyon van meg.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #47424 üzenetére
Kemény faszi lehet, hogy gyártottak neki egy Z3-at így tíz évvel a gyártás beszüntetése után!
Nem Z4 az, testvér? -
EQMontoya
veterán
Előző cégnél volt egy 8540p-m, az egy nagyon jó kis vas volt. Csak az akkuk voltak benne nagyon gagyik, mindenkinek megfeküdtek 1-2 év alatt. Akkor is, ha sokat volt hurcolászva a gép, akkor is, ha egész életében dokkolón volt.
Akik az utód 8560-ból kaptak, azok már kevéssé voltak elégedettek, jóval több volt a halott gép.
Viszont ha létezik foshalom, akkor az a HP supportja. Szerintem a foshalomnál illusztrációként Ők szerepelnek a nagykönyvben. Indiába outsourceolt, de még abból is a szarabb fajta.
A saját notim most egy MSI PR200, egy 5 éves gép, tökéletesen működik. Mondjuk új korában annyiba is került, mint a hasonló kategóriás HP-k, de jó is. Ismerősök között is ajánlottam páraknak használtan, eddig mind működik. Azt az egyet kivéve, amelyiket sikerült szétcsapni egy zárlatos hdmi kábellel.
Volt még a kezemben párszor egy Asus F9s. Az egy rohadt jó gép lett volna, ha a hűtését nem méretezik alul szoftveresen. Egyszerűen akkor se pörgette rendesen a ventit, ha a rántotta megsült volna a procin. Több biossal próbáltam, nem segített. Pedig amúgy c2d és normális VGA 12 colban elég nagy királyság.
Most pedig Vostro 3350-re szavaztam. Meglássuk.
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30 #47378 üzenetére
Ment pm.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30 #47375 üzenetére
Miben gondolkodsz? 12"-os, core2-es (épp t9600 vna benne) notim eladó lesz, mert két napja lőttem ebayen egy Vostrot.
-
EQMontoya
veterán
Fémes hát utáni csengő fülű kellemes szombat reggelt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest