Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- +363025648**
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Vagy te nem érted, mire célozott Winner, vagy én nem értelek téged!
Winner azért szólt ToBeYnek, mert véletlenül az aláírásába videókártyát helyett videókártáyt került.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
vikvuk
senior tag
válasz kételkedem #9552 üzenetére
én meg adtam egy alternatívát, ha ToBeY-t kielégíti a termékkel (tök mind1 h van írva) nem fogja látni az aláírását
[ Szerkesztve ]
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
kételkedem
addikt
-
vikvuk
senior tag
válasz kételkedem #9556 üzenetére
nem csípem a mócsingokat, de pohárnak pl. mi volt a lényeg? félig tele vagy üres?
-
kételkedem
addikt
Nézd, pohárnak az volt a lényeg, hogy evett egy jót! nyamm de jó volt ez a gombakrémleves
Kicsit hülyén néz ki, hogy én válaszolgatok pohár és Winner helyett, de úgy látszik amolyan fogadatlan prókátor szerepet kaptam!
Winner egy szmájlit rittyentett a mondandója végére, jelezve ezzel, hogy jóindulatúan, nem kötekedően vagy kioktatóan hívja fel a figyelmet a kolléga aláírásában levő elütésre. Ezt a kolléga ennek megfelelően nem is vette a szívére, mi pedig itt beszélünk egy apróságról már percek óta!
Egyébként pohár szerintem inkább félig tele! Enni legalábbis szeret, sokat nyafogni nem szokott, kötekedni is csak néha!
#9558) pohár persze, hogy tele vagy! Állandóan eszel!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
vikvuk
senior tag
válasz kételkedem #9559 üzenetére
megvan a referenciád náluk, mint szóvivő
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #9559 üzenetére
állandóan? na de kérem... éjszaka nem is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
Úristen mekkora vita kerekedett az aláíráomból,amit én már rég el is felejtettem
És egy huszárvágással a videókártyát átírtam vga-ra hirdetésben[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
az undorító
@: igyekszem magamban tartani az anyagot
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #9563 üzenetére
Engem abszolút-e nem zavar ha valaki rámszól hogy nem jól írtam valamit.
Nem is értem hogy elírásból hogy lett ekkora vita -
vikvuk
senior tag
oké, csókoljátok meg egymást
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #9564 üzenetére
De.
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tothgera30
Ármester
-
pohár
félisten
belenéztem egy villámba, hát nem túl jó érzés
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #9577 üzenetére
Amit látott azt elfelejtette a MIB effect miatt.
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #9579 üzenetére
Egyrészt: [link]
Másrészt ha a távolság 30 centimétert meghaladva ment át negatívba, továbbá ha a trajektóriája nem tekinthető lineárisnak, akkor semmi gond, mert a szeme integritását nem változtatta meg a leírt jelenség.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
pohár
félisten
válasz Winner_hun #9577 üzenetére
hát nemsoksemmit, de a retinám félig kiégett
-
venember83
nagyúr
Micsoda izmok: [link].
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #9583 üzenetére
Jobb, mint Rubint Réka! Pedig neki a Norbi Update sem adatott meg!
-
kételkedem
addikt
Szombaton vége lesz a világnak - jósolja egy amerikai keresztény mozgalom, mire vidám ateisták ítéletnap utánra szóló állatmegőrző akcióba kezdtek.
Na akkor én most kimegyek a konyhába egy jégkrémért! Ma vette a nejem, nehogy már csak úgy az enyészeté legyen!
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #9586 üzenetére
Ha nem tévedek, bringázni fogok akkor, szóval felőlem aztán lehet vége a világnak, nem leszek otthon.
-
pohár
félisten
válasz venember83 #9587 üzenetére
és mi lesz ha hazaérsz? akkor ott lesz a vég
-
NoLF
veterán
utolsó ecsetvonások, holnap 9kor elhagyom kecsót, 12:15kor pedig az orszűgot
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
pohár
félisten
sok sikert előre is, holnap már nem tudnám kívánni
btw te se tudsz Bacardi poharakat szerezni?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Des1gnR
őstag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem és nem tudtam, hogy hol tegyem fel. Az is jó ha át tudtok irányítani valahovaSzóval arról lenne szó, hogy ha indítani szeretnék egy vállalkozást ami pl notebook-ok eladásával foglalkozik. És egy olyan boltot is szeretnék ami pl gyümölcs árusítással foglalkozik, ahhoz nekem milyen végzettség kell? Gondolom valamilyen eladói, de úgy értem, hogy bármit árulhassak.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
FehérHolló
veterán
válasz Des1gnR #9595 üzenetére
Ahhoz, hogy indíts egy ilyet, semmi végzettség nem kell. Választasz egy megfelelő vállalkozási formát, leteszel az asztalra X mennyiségű pénzt (formafüggő), azt hajrá.
A pult mögötti eladónak sem kell végzettség. Könyvelőt viszont nagy valószínűséggel kell szerezned valahonnét, anélkül nem fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz FehérHolló #9596 üzenetére
az eladónak sem kell eladói végzettség már?
-
FehérHolló
veterán
A Bajnai-kormány utolsó intézkedései között volt egy olyan, ami bizonyos területeken megszüntette a eladói végzettség szükségességét. Tudtommal az informatikai területet és a zőccségest is érintette. Aki biztosra akar menni, olvassa át az említett törvénymódosítást.
-
pohár
félisten
válasz FehérHolló #9598 üzenetére
köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Horgász topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest