Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#56931) BlacKSouL válasza Tothgera30 (#56928) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Nagyanyám meg a másik véglet. Mondjuk neki, hogy tegye be a hűtőbe a kaját, mert megromlik. Áááá, dehogy romlik, olyan hideg van úgyis (20 fok, de ő fázik, tehát hideg van és kész) Az étel meg megromlik 1 nap alatt, kidobja. Következő alkalommal betesszük neki a hűtőbe, még egy hét múlva is eszi, mert nem romlott meg.
De legközelebb ő megint nem teszi be, mert régen is, nem is volt hűtő, és mégis, minden jobb volt régen. És megint megromlik a kaja. És a múltkor is, betett valamit, és mikor kivette, már romlott volt. Szóval biztos a hűtő miatt romlott meg, és ha nem tette volna be még jó lett volna. És mikor vette ki, hát 2 hét után. Pedig régen nem volt hűtő, mégse romlott meg semmi. De hát régen rohadtul nem volt kajamaradék, örültek, ha ettek valamit mind a 7-en. Áááá, de akkor is jobb volt még minden.

De a hűtő az rossz, direkt megrontja az ételt.

lenox: három eset van. vagy camambert/brie típusút veszek, na ezek nem is akarnak érni a hűtőben, tehát várhatok ítéletnapig, kint meg 2 nap után már ehető. és hidegen ízetlen.
vagy kékpenészes sajtot veszek, ami szintén teljesen ízetlen hidegen, bár tovább eltart, de úgyis elfogy 2-3 nap alatt
vagy rúzsos sajtot, ami lágysajt-jellegét veszti el azáltal, hogy ipari-trappista keménységűre hidegszik, és csak sósnak érezni

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.