Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#56913) bandus válasza EQMontoya (#56909) üzenetére


bandus
veterán

nem kifejezetten :) ahogy már írtam is, neki jó helye van, elvan ott, és olyan nagyon konkrét céljai sincsenek.

én mióta elkezdtem az egyetemet tudom, hogy hol akarok majd dolgozni egyszer. neked úgymond könnyebb dolgod van, mert mindegy, hogy egy budapesti vagy egy madridi irodában programozol, főleg, hogy itthon is jelen vannak komoly cégek, komoly lehetőségekkel.

nekem sajnos egy rezsidémon által megcsonkított iparág jutott, ahol szerencsésebb esetben a multik még küzdhetnek a fennmaradásukért, rosszabb esetben pedig már az eladásról tárgyalnak. és olyan tulajdonoshoz kerülnek, ahol nem feltétlenül érdek a hatékony működtetés és a fejlesztés. ami hosszú távon a karrierlehetőséget és a személyes fejlődést is megöli. a mostani helyemről szerintem nyugodtan nyugdíjba mehetnék, de ha nincs szerencsém, akkor ugyanezt csinálnám 40 évig, amit nyilván nem akarok. még ha jól megfizetik, akkor sem.

szóval sajnos nem nagyon van kompromisszum, max. az, ha kiderül, hogy sokszorosan túlértékeltem a képességeimet, és nem sikerül sehol sem elhelyezkedni külföldön :)

gaborbol:
az igaz, hogy ez komolyan próbára teheti a kapcsolatot, de akár nagyon meg is erősítheti. szerintem előny, de van igazság a te érveidben is.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.