Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#23501) venember83 válasza BlacKSouL (#23500) üzenetére


venember83
nagyúr

Ami nem is dinamó: [link].

(#23502) bandus


bandus
veterán

és mŰKÖDIK! túlélte a nagymosást a telefonom :) by the way ilyen legalapabb, épphogy színes kijelzős nokia. még jó, hogy nem a htc.t felejtettem a zsebemben, az szerintem nem úszta volna meg ennyivel ..

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#23503) pohár válasza bandus (#23502) üzenetére


pohár
félisten

na, én megmondtam! :D

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#23504) Kassadin válasza JetiRulez (#23426) üzenetére


Kassadin
addikt

Nincsen weboldala, mindenféleképpen be kell menni. Nem akarlak elkeseríteni, de ne bízd el magad, nehogy aztán csalódnod kelljen.

Amúgy meg a biztonsági cégeket is körbe kellene szaglászni, ha az ehhez hasonló álláshirdetéseken túl vagy. Gondolom, amiatt vagy nehéz helyzetben, hogy nincsen tapasztalatod. Esetleg megpróbálhatnád azt, hogy valahova elmenni "gyakornoknak" (fogalmam sincsen, ebben a szakmában van-e ilyen, próba cseresznye), s legalább akkor már lenne mit írni az önéletrajzba. Majd megkérdezek 1-2 embert, akikkel a munkám során kapcsolatba kerültem s biztonsági cégnél dolgoznak, aztán hátha tudnak valami hasznosat mondani. ;)

(#23505) lujó55


lujó55
őstag

melegfront van, vagy mi?
semmi alvás nem sikerül :O

(#23506) BlacKSouL válasza lujó55 (#23505) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Esőfront van...
Szakadt egész addig, míg ki nem gyalogoltam a garázsig (13 perc). Utána még csepergett 3 percig, majd mire beértem 15 perc múlva, addigra teljesen elállt. Megfordult a fejemben, hogy "de jó, legalább lemossa a kocsit kicsit", de természetesen mire moshatta volna már gyorsan el is állt. De így legalább még jobban össze van b.szva.
Ez az egész azért van, mert tegnap előkerestem az autómosóm számát, hogy ma felhívom, és lesz ami lesz elviszem mosatni. Mert az előző napokra esőt mondtak, nem terveztem, mostantól már nem mondtak esőt... Nem kellett volna mosást tervezni...

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#23507) lujó55 válasza BlacKSouL (#23506) üzenetére


lujó55
őstag

Nem. Ez azért van, mert tegnap vettem foszfátmentes autósampont, gondoltam ma lemosom, az asszonynak úgyis dolgozni kell menni, én meg a gyerekkel csinálok valami jó kis programot. Ő szeret pancsolni, a kocsi meg tiszta lesz. Hát, izé... nem engedem ki pancsolni, mert ez inkább sár, mint tiszta víz.

(#23508) BlacKSouL válasza lujó55 (#23507) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Ha azt tervezem, hogy elmegyek a Szaharába, és ott lemosatom a kocsimat, akkor mi történik?

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#23509) FehérHolló válasza BlacKSouL (#23469) üzenetére


FehérHolló
veterán

[link]

Skynet is real. It's called Google.

(#23510) lujó55 válasza BlacKSouL (#23508) üzenetére


lujó55
őstag

Akkor az történik, hogy a mágneses pólusok felcserélődnek és a Szaharában minusz 40 fok lesz és nem fogsz tudni autót mosni

(#23511) lujó55 válasza FehérHolló (#23509) üzenetére


lujó55
őstag

Most őszintén, miből lenne stadion a tanyára? Azt is ki kell gazdálkodni valahonnan...
De fordítsuk komolyra a szót. Te mit csinálnál matolcsy elvtárssal?

(#23512) BlacKSouL válasza lujó55 (#23510) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Kiindulva a tapasztalataimból ennek a valószínűsége valószínűleg nagyobb, mint amennyi esélyt a legtöbb ember adna neki.

Ez teljesen tökugyanaz, mint mikor a verőfényes felhőtlen napsütéses égbolton megjelenik egy törpe méretű felhő. A teljes égboltnak kizárólag azon a pontján, ami a nap és köztem van. Mindenhol máshol tökéletesen felhőmentes. Ezt a jelenséget sosem tudtam megmagyarázni. :)
Vagy mint amikor 1995-ben elutaztunk Dél-Andalúziába, Malagától délre, és a január 25-től június 21-ig tartó cseppmentes esőnélküli időjárás 1 hét ott tartózkodásunk után 3 napos felhős esős napot produkált :)

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#23513) FehérHolló válasza lujó55 (#23511) üzenetére


FehérHolló
veterán

Adnék neki egy szoci munka hőse kitüntetést. Mindenképp.

Skynet is real. It's called Google.

(#23514) JetiRulez válasza Kassadin (#23504) üzenetére


JetiRulez
őstag

A tanfolyam ideje alatt tudtak volna elhelyezni gyakornoknak, de akkor éppen máshol dolgoztam és pont nem gondoltam ilyesmire.

Lassan mostmár kell legyen valami az utóbbi időben már nem csak legalább egyszer megyek be a városba ilyen-olyan cégekhez érdeklődni. Ezen a héten például 3x is nekiiramodtam. Ilyen tempóban már csak-csak akad valami.

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#23515) lujó55


lujó55
őstag

(#23516) bandus válasza lujó55 (#23515) üzenetére


bandus
veterán

miért ennyit ér? mert nem fizet neki? akkor oda lenne az ingyenesség és az elv, ami alapján elindult. ő pedig amúgy sem fogadná el, és senki sem kényszeríti, hogy ezt csinálja :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#23517) FehérHolló válasza lujó55 (#23515) üzenetére


FehérHolló
veterán

Ennyit ér, ha valakinek túl sok szabadideje van. :P

Skynet is real. It's called Google.

(#23518) BlacKSouL válasza lujó55 (#23511) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Azt nem tudom hogy mit lehetne csinálni vele, de Hofinak volt egyszer egy jó ötlete...

Mindenesetre én csinálnék egy kétkulcsos adót. A szegényeknek lenne mondjuk 40%, a gazdagoknak meg 10%. Hiszen kell az államnak a bevétel, valamiből valakinek fizetnie kell az adósságokat, az előző rossz politika következményeit, és mivel a szegények sokan vannak, ezért sokat adózzanak, így nagyobb a bevétel. A gazdagok ők szegények nagyon kevesen vannak, ezért ők csak keveset adózzanak, meg belőlük úgyis csekély a bevétel. A leggazdagabbak és a politikusok egyáltalán ne adózzanak, viszont keressenek dupla ennyit, mert ők nagyonnagyon kevesen vannak, rájuk nagyon kell vigyázni, és ők azok akik lobogó fáklyaként mutatják a népnek az utat, akiknek lába elé élő szőnyegként kell odafeküdnünk, nehogy baj érje őket, mert akkor pótolhatatlan veszteség érné a magyar társadalmat. Aki minimálbért kap, annak ne is fizessenek, oldja meg valahogy. A rájuk szánt összeg egyenesen menjen az államkasszába. Ha éhenhal, akkor meg pláne jó, nem kell neki semmit fizetni, több marad mindenkinek.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#23519) degu válasza BlacKSouL (#23518) üzenetére


degu
senior tag

Es ne temessek-allamkoltsegen a hullajukat,hanem tegyek ki a pari ele..a .keselyuknek...

verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga

(#23520) fokukac válasza lujó55 (#23511) üzenetére


fokukac
nagyúr

hú...
hát, szerintem egy tarantino-s jelenet lenne. :D

komolyan mondom, ennyi ésszel szabadlábon...
hihetetlen.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#23521) fokukac válasza BlacKSouL (#23518) üzenetére


fokukac
nagyúr

A TEK rajtaütésszerű akciója folyamán szexuális együttléten érte tetten H.Amál és Z.Béla Bp-i lakosokat.
Az ominózus együttlét nem szerepelt sem H.Amál sem Z.Béla szexadó-bevallásában ezért a TEK mindkét gyanúsítottat letartóztatta és kihallgatásra elszállította. A továbbiakban a TEK a NAV-val együttműködve vizsgálja az adócsalást. A cselekmény az új bűntetőjogi törvény szerint 2-től 5 évig terjedő börtönbűntetéssel sújtható, figyelembe véve a cselekmény társadalomra való veszélyességét.

:P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#23522) szg88 válasza BlacKSouL (#23518) üzenetére


szg88
őstag

Nem emlékszek erre. Mibe volt ez?

(#23523) lujó55 válasza bandus (#23516) üzenetére


lujó55
őstag

Nem erről van szó.
Neked hány profi szintű (tehát nem vágóistvános mindenttudok, vagy mégsem) elmélyült szakismereted van? Hány témához tudnál hozzászólni? Én max. 1-2 témához, a többi nem szakmám. Hülyeséget írni nem nagy kunszt.

(#23524) lujó55 válasza BlacKSouL (#23518) üzenetére


lujó55
őstag

Kihallatszik ám a durva irónia rendesen ;) A "fizessenek a gazdagok" zászlóra tűzött felirattal csak az a baj, hogy nem tudjuk ki számít gazdagnak. A szegény kis politikus aki lemond a tiszteletdíjáról, de úgy manipulálja a tőzsdét, hogy naponta tízmilliókat keres offshore cégekkel? Vagy a kurvafuttató, egész nap az edzőteremben hőbörgő indián, akinek egy vasa sincs legálisan, csak 40 millás autója és budai villája? Vagy az a szegény kis egyetemi tanár, aki szegény éppen hogy csak rektor lett, na meg akadémikus, mert hát régen nem volt internet, honnan tudta volna, hogy már más leírta előtte azokat a dolgokat a disszertációba, különben is a felsőoktatás el van maradva, ő is alig jön ki a havi másfél millából. Vagy egy szegény szülész-nőgyógyász a leromlott egészségügyben? Jaj, nehogy már tőle féltsd azt a párszázezret szülésenként, hát nincsenek neked érzéseid? Vagy az aki jogtanácsos egy multinál és keres havonta 500k-t, de ezért még hétvégén is bent kell rohadnia, ráadásul minden felelősség rá hárul? Szóval, hol lenne a határ? Mondj egy összeget havi mennyitől számítson valaki jól keresőnek.

(#23525) BlacKSouL válasza lujó55 (#23524) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Irónia? :U :)

Egyébként meg grafikon. Statisztika. A kétkulcsost annakidején hogy húzták meg? A minimálbért hogy állapítják meg? Az átlagbért hogy mutatják ki? Egyébként akkor adódik: az átlagfizetés alattiak szegények, a fölöttiek gazdagok.
Hidd el, mindig tudnak találni egy pontot, ami alatt szopnak az emberek, fölötte meg nem.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#23526) fokukac válasza BlacKSouL (#23525) üzenetére


fokukac
nagyúr

ezzel a logikával csak az a baj, hogy a magyar adó- és támogatásrendszer MINDEN eleme a jövedelem-eltitkolásra ösztönöz.
Minden eleme.
a jogi és befektetői környezet pedig arra, hogy itt senki ne fektessen be egy petákot se, mert nem éri meg, kockázatos, ki tudja, mikor veszik el.

Ha megint visszatérünk oda, hogy egy "jól kereső" (aki amúgy tőlünk nyugatra amúgy még éhen halna) határ-adókulcsa 58%, mint 2010-ben, akkor rohadtul nem lesz semmilyen olyan motiváló dolog, ami a legalitásra ösztönözne...

Ui. a gyerekkedevezményeket kéne részben visszavenni - jövedelemre maximálni.

uui. amúgy pedig nem az adó sok (20,5%), hanem a járulék. (18,5%)
Uuui. a teljes bérköltségemnek még mindig kevesebb, mint a fele jut el hozzám nettó bér formájában, úgyhogy még mindig rohadt magas kis hazánkban az elvonás, ezt nem kéne tovább növelni.

költséget kellene csökkenteni, csak ezt senki nem meri megtenni...

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#23527) pohár


pohár
félisten

Lisszabonban milyen meleg szokott lenni nyáron? az óceán milyen meleg ott a partközelben?
hátha van valakinek tapasztalata

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#23528) tbs válasza pohár (#23527) üzenetére


tbs
addikt

Az óceán mindig kibahideg... Meleg van, de nem gatyarohasztó. Szél is van. Olyan magyar narancsfokozatú, de mindig... :DDD (Egy barátném élt pár portugál városban néhány évet - ezekre a mondanivalóira emlékszem abból az időből. :B )

(#23529) tbs válasza fokukac (#23526) üzenetére


tbs
addikt

Kukuc, a jelenlegi "alacsonyabb" elvonás is drámai - ha az összes elvonást és a kapcsolódó szabályozást is beleveszed - pláne a sötétségbe taszít mindenkit, aki csak megteheti... 2011 volt az utolsó év, hogy MEGPRÓBÁLTAM. Idén már meg sem próbálom... :(

(#23530) pohár válasza tbs (#23528) üzenetére


pohár
félisten

áhá, értem, azért mertem feltételezni, hogy meleg(ebb) a víz a parton, esetleg ott bent abban az öbölben, mert hát ugye sekély víz, aztán abba a dögmelegben felmelegszik ~24-25 fokosra maximum, aztán lehet benne pancsolni bőszen :))

légitársaságból mi az ajánlott Pestről oda? ha van rá mód, férjen el a lábam, 195cm körül vagyok :D

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#23531) BlacKSouL válasza pohár (#23530) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Malév 1. osztály. :)

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#23532) pohár válasza BlacKSouL (#23531) üzenetére


pohár
félisten

a kis szellemes :))

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#23533) tbs válasza pohár (#23530) üzenetére


tbs
addikt

[link] <- "Meleg". Repülőre nincs tippem.

(#23534) ToBeY válasza pohár (#23527) üzenetére


ToBeY
nagyúr

A Földközi-tenger melegebb. Legutóbb mikor voltunk nyaralni,már reggel 7kor ilyen 25fok körül volt a tenger (persze főszezonban)

(#23535) pohár válasza ToBeY (#23534) üzenetére


pohár
félisten

hát csak a Földközi-tenger nincs nagyon közel Portugáliához :D

Viszlát... nem fürdeni mennénk, csak gondoltam, hogy ha már ott vagyunk, akkor mi lenne HA... de akkor maximum nézni jó a tengert a portugáloknál :D

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#23536) Viszlát válasza pohár (#23530) üzenetére


Viszlát
addikt

Ha fürdős nyaralásra vágysz, Portugália a legrosszabb választás. :)

Ha meg csak arra jársz és közben pancsolnál egyet, akkor meg pont tökmindegy, hogy milyen a víz, legalábbis 40 fokban én úgy voltam vele, hogy a jéghegyek se zavarnának. :D

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#23537) negyedes


negyedes
addikt

Udv, azert irok ebbe a topikba mert Ti mar sokszor segitettetek nekem. A kerdesem az lenne,hogy nem tudjatok esetleg hogy halozsakot hogyan lehet tisztitani? Nem tollas hanem ujabb fajta a belesem,amilyen a kabatokban szokott lenni mostanaban, azt hiszem. Nem merem berakni a mosogepbe nehogy ossze csessze a belsejet. Valami tipp?

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#23538) fokukac válasza tbs (#23529) üzenetére


fokukac
nagyúr

Hi, Ezt most miért nekem mondod?
Szerinted én nem tudom?
Pont erről ugatok itt :-)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#23539) pohár válasza Viszlát (#23536) üzenetére


pohár
félisten

mondasz valamit :D

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#23540) napocska2 válasza negyedes (#23537) üzenetére


napocska2
senior tag

Szia! Elméletileg varrtak bele valahova kezelési címkét, ami elárulja neked, hogy szabad-e mosógépben mosni. A jelek értelmezéséhez itt a magyarázat. Ha aszerint jársz el, nagy baj nem lehet. :)

(#23541) lujó55 válasza BlacKSouL (#23525) üzenetére


lujó55
őstag

Pont erre akartam célozni.
Ha húznak egy vonalat, hogy 200eFt, az még nem jelenti azt, hogy a 260eFt-os fizetéssel gazdag vagy. Érted, ugye? progresszív adózást kell csinálni, nem sávos-lineárisat. Mondjuk így:
SZJA kulcs = C*(e^(jövedelem/1mFt)). Na, ez exponenciális. C-t pedig az államadóssághoz lehetne igazítani egy évre rögzítve.

(#23542) lujó55 válasza pohár (#23535) üzenetére


lujó55
őstag

A lehető leghidegebb, mind az óceán, mind a Tejo folyó. Mondjuk úgy, hogy belementünk, de térdig. 18 fokos volt júliusban. Viszont a város nagyon ott van. :R :R

(#23543) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

ha múlt héten 3x szexeltünk, de ezen a héten 4x, akkor az a kamatyemelés?

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#23544) Tothgera30 válasza BlacKSouL (#23543) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Ez még csak emelt áfa.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#23545) neduddki


neduddki
nagyúr

HI!

esmeros ~35eves ugy tunik elerte az optimalsi kort a sm-hez, faxa:- ( el is indult venni egy mehfarmot a mangosztanligetbe ehhhhhhhhhhh:- (((

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#23546) tildy válasza pohár (#23527) üzenetére


tildy
nagyúr

42 fok, augusztusban. Mi tavaly voltunk, nem egy leanyalom az a meleg , ami ott van. Viszont ha valasztanom kene Spanyolorszag vagy Portugalia kozul, egyertelmu, hogy Portugalia.

Barki, meg a 70 eves bacsi is kezel-labbal magyarazott, hgy segitsen. Nagyon bejott :) Lisszabon meg hangulatos:)

A melegrol annyit, hogy vettunk jegkremet, Esmeinnek mondtak, kezdje enni, mert megolvad... En elkezdtem enni, de o meg ivott egy kis vizet, mikor kibontotta, kb 2 perccel kesobb mint en, mar folyt szejjel az egesz.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#23547) Mawyx válasza tildy (#23546) üzenetére


Mawyx
senior tag

Nekem Malagában volt olyan melegem, hogy azt hittem leolvad rólam a cipő a betonon :DDD

Kérdezte valaki a hálózsákot, én símán mosom mosógépben, semmi baja, de nem mosom sűrűn, pedig abban alszok mindig. Márkás és márkátlan is van, mindet mosom gépben 30 fokon. Szárításnál kell figyelni szerintem, hogy vízszintesen száradjon, ne lógasd ki valahova. Kap egymagában egy szárítót és kiterítem ameddig nem lóg le róla és forgatom.

Portugáliába repülés TAP Portugallal vagy átszállással az ismert fapadosokkal.

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#23548) Viszlát válasza tildy (#23546) üzenetére


Viszlát
addikt

Én meg a Costa Brava-ra esküszök, kétszer voltam, ráadásul ugyanott. Hihetetlenül barátságosak az emberek, ráadásul a portugálokkal szemben nagy részük beszél angolul.

Egy este gyanútlanul beültünk koktélozni a Café del Mar-ba, a vége az lett, hogy se előre, se hátra. Az utolsó pincér csaj még betakargatott minket és kiírta egy fecnire, hogy reggel dobjuk be majd a kulcsot a postaládába ha elmegyünk. :K

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#23549) lujó55 válasza BlacKSouL (#23543) üzenetére


lujó55
őstag

Jól bírod. :C

(#23550) pohár válasza Mawyx (#23547) üzenetére


pohár
félisten

a TAP-pal már meg is néztem mi pénz az utazás, már csak szállást kell néznem (ezt találtam, korrekt árak), aztán már csak arra várunk, hogy a klub rábólintson a költségekre, aztán majd július fele repkedhetünk :))

köszöntem mindenkinek a hozzászólást, ezek szerint nem kell fürdeni :D
csak aztán nehogy belezakózzak a vízbe enyhén spiccesen, túl közel a víz :D

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.