Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Néhány? Lassan mást sem látni - mi a bánat van Jól sikerült a motor hegesztés?
Mod: Az F 5-öt hiába nyomogattam eddig is, - le sem rittyentette a gép - de most, hogy mondod, feltűnt, hogy a felső sorban is van egy gomb, ami a kettőt egyszerre tudja - lehet, hogy megpróbálom azzal is
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bnss
veterán
válasz Str8 sk8r #29052 üzenetére
Erre inkább érdemben nem reagálok.
ádyz: a hiba nem az Ön készülékében van.
Bubu: Én eddig kettőt láttam. Túl heves vagy, engedd el az F5-öt.
---
Live messenger 2009-ben mennyi csili-vili sz@rt raktak, győzöm kilőni őket.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bnss
veterán
Bubu: ne nyomjad meg, mer' megáll a PH! szerver.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Verus
senior tag
-
Bubu79
addikt
Pizza? Van ekkora, mint ez volt két napja?
Bár mindegy - a mennyiség és a minőség nem számít - csak sok legyen és jó
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
neduddki
nagyúr
HI!
2 literes fazekat mad felig vagtam jo kis vershagymaval /kozben surun es sikaig es szivbul sirattam lyanysagomn:- )))/ jo kis margarirnin megpriritottam a pirotas vegen oreganoi bazsalikom bele majd jo par gerezd fokhagyma is, feontve vizzel bele husleveskocka majd felforralva izesitve hmmmmmmmmmm egesz jo let:- )))
udv
neduddki
mod: DragBugzillam igazad van majd elfejtettem: HAZI fustotl sajtot vagtam bele!!!:- ))) a kenyer majd holnap lesz tuzon rapiritva:- )))
AMugy van egy szinte HAZI pacolt fustolt fott marhanyelv......... hmmmmmmmmmmmm:- )))) egyszeruen omlik az ember szajjaban jujjjjjjj
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ádyz
addikt
-
Bubu79
addikt
Biztosan szívvel-lélekkel készült, úgyhogy szívesen fogadom
Qka: A régiről? Bachatod
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Hát mert a régit elfelejtettem kicserélni az újra. De már másoltam
Bubu: Milyen régiről? Nézd már meg tollas-e a hátam
neduddki: Kééépeeeet!!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
Feltétlenül négy sajttal készülhetett
Qka: A bádog dobozoknak nem szokott tollas lenni a hátuk - rozsdás, az már inkább
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Jó éjt.
[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
Verus vallott. Szereti Jimmyt
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #29069 üzenetére
Aztazeget, ilyen szemed van? Akkor veszek fel valamit Kapcs.ford ment
Thrawn: Hát benézted, ma volt itt Bubci, nála a kulcsod
Péterem: A válasz Bubcinál
Ramius: Ezt Ők itt már régen tudják Csak Te vagy lemaradva
Csááák norriszos film vaaaaaaan
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
1010
őstag
jol van megin eltunt egy ket hsz em nyom nelkul
jol van
-
Timocicu
senior tag
válasz ladybug #29065 üzenetére
Szia Katica!
A hagymaleves pirított zsemlekockával és sajttal nagyon fincsi.
Én szoktam készíteni fokhagymalevest is fehérborban párolt tengeri herkentyűkkel levesbetétként.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #29073 üzenetére
Jancsivitéz rekordja porba tiporva.
Szép álmokat gyerekek, elalvás előtt mindenképpen hallgassátok meg ezt a vén zeneszámot jútúbról.
-
Bubu79
addikt
Bezony
Mod: Hú bakker olyat, de olyat tudnék kérdezni erre az este már nem eszünk húst-ra... De nem teszem
Qka: Épp elegen - és szerszámkészletem is van és nem félek használni
Véncsont: Na hál'Istennek valami pozitív is mára
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát ! Álmoos vagyok. De nagyon.
-
Bubu79
addikt
Még puszikát is küldtem rá Csini a tetkód
Bon: Ááá, dehogy gondolhattunk ugyanarra...
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
no, úgy látom, megint témánál vagyunk. úgyhogy én is húúúzok alszani. ismét emgvolt a kollegiális fejtágítás, egyeseknek már akkora, hogy majd szétdurran
-
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #29088 üzenetére
Neeem, azt máshova tervezem.
[link]Bal legalsó, és lapockára
De a csípőmre se lenne rossz. 70 éves koromra szét leszek varrvaPéterem: Ejjnyeeemáááá
Vénember: Örülök hogy segíthettem
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
ladybug
őstag
válasz Timocicu #29075 üzenetére
Én is nagyon szeretem. Mindenféle krémlevest imádok, és az oviban nagyon finoman tudják főzni a konyhásnénik.
A tengeri herkentyűket tejszínes szószban, fokhagymásan szoktam készíteni. Mhhm..
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Bubu79
addikt
Ne csigázz - lennének ötleteim
A lapocka jó hely - frankó vékony ott a bőr - de ezt már beszéltük...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz venember83 #29089 üzenetére
...a medve pedig nem játék...ez az? ...
...Verus : sztem jobb legalsó popsi fölé...ha ott még nincs...
...szerk: úgylátom van...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Bubu79
addikt
Márminthogy hol lenne jó helyen egy macifej? Ha én azt most elkezdeném sorolni...
Str8 sk8r: Te tudsz valamit
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #29095 üzenetére
Hm, láttam én már olyanokat
Str8 sk8r: Ott már van Ezért lapocka, aztán még csípő
Péterem: Nem veszem komolyan a mit is?
Tim: Az már az Csak trendin Vagy ilyen
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest