- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Verus
senior tag
-
Ramius
őstag
No jó éjt emberek!
-
BlacKSouL
addikt
Mekkora egy elmebeteg film megy az ertéelen..
-
ádyz
addikt
Na, eltérek én az ágyikóba filmet nézni, jók legyetek, Hy!
-
Bubu79
addikt
válasz
elmoraan (r) #27882 üzenetére
Helyes a dörgés - mi bundások tartsunk össze
Irigykedsz? Hát jó, sodrunk egyet Neked is
-
elmoraan (r)
aktív tag
-
Pisztillus
senior tag
Meg én sem. (szüret)
Na megyek feküdni, bár házibuli van a fejem felett, nem tudom, hogy mennyi alvás lesz belőle...
Sziasztok!
-
Bubu79
addikt
válasz
elmoraan (r) #27878 üzenetére
Nekötözköggyé - most úgysem tudsz velem összeveszni, kár a gőzért
És nem nyomom fel a dílerem, túl jó az anyag ahhoz, csak úgy piacra kerüljön
Véncsont: Neked adok
Ja és én sem szüreteltem
-
Dylen
senior tag
válasz
elmoraan (r) #27875 üzenetére
Ma mindenki szüretelt csak én nem?
Egy ismerősnél volt ma szüret mifelénk, nyakig ért a sár, egész nap esett az eső, defektes kerék és miegymás, jó lehetett, kimaradtam belőle
-
Bubu79
addikt
válasz
Timocicu #27873 üzenetére
Nem tart örökké - hidd el
Amikor az ember a gödörben csücsül és bámul felfelé, miközben a kezében még jár az ásó és csodálkozik, hogy egyre kisebb az a fényes folt, amit még a külvilágból lát, akkor nagyon nem úgy tűnik - tudom.
Aztán hirtelen, mintegy a semmiből megjelenik egy kötél - egy vékony kis semminek látszó kötél, amiről az ember el sem tudná képzelni, hogy elbírja - és aztán kiderül, hogy nemcsakhogy elbírja, de még erőlködni sem kell, hogy kimászhasson a gödörből, mert fent egy csörlőhöz van rögzítve...
Vedd észre a kötelet - lehet, hogy már ott lóg az orrod előtt, csak még nem tudod, hogy pont az lesz az, ami kihúz a gödörből
Lehet egy apróság - egy elejtett mondat, egy új ismerős, egy kedves idegen az utcán, aki pusztán azzal, hogy Rád mosolyog, oszlatni kezdi fent a felhőket - bármi lehet a kötél, ami segít kilábalni a gödörből
Verus: Nem baj, azért így is szeretlek
Valaki lőjön le - esküszöm nem szívtam semmit
-
elmoraan (r)
aktív tag
'Stét a topiklakóknak.
Hazavergődtem szüretről, azt hiszem, hogy annyi borom lesz, amit életemben nem tudnék meginni, Nem vagyok normális, ez már biztos.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #27867 üzenetére
Szia, Vénember!
Így van, ott a pont. Régen még csak megnéztem, hogy mi megy a mozikban, de most még csak azt sem... Hová fejlődünk...
rarri: Szép álmokat!
Timocicu: Ez így van, ahogy Bubu mondja... Hamarosan nem is fogsz ezere a rossz pillanatokra emlékezni sem.
-
Bubu79
addikt
válasz
Timocicu #27868 üzenetére
Mindenkinek akadnak olyan periódusai, amikor úgy tűnik semmi sem megy jól, semmi sem úgy működik, ahogyan kéne, semmi sem adja azt az érzést, amit elvárnánk, és úgy tűnik ennek soha nem lesz vége - pedig...
Mindig kisüt a nap... Előbb-utóbb történik valami jó, ami eloszlatja a felhőket, ami feledteti a bánatot, ami segít átlendülni a mindennapok nehézségein.
A pillanat mindig eljön és nem tudhatod, hogy ki, vagy mi által, de egyszercsak kitisztul az ég és elfogynak a könnyek
Jó éjt Neked Rarri
-
rarri
senior tag
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #27866 üzenetére
Igen, de nyugi, moziban is lehetetlen mostanság jó filmeket találni. Szerintem.
-
Pisztillus
senior tag
Én meg úgy vetem észre, hogy a jó film meg a TV az utóbbi időben két, egymással összeegyeztethetetlen dolog...
-
ádyz
addikt
válasz
venember83 #27862 üzenetére
Levezetésnek egy fal vagy oszlop a jó.
venember83: Inkább élvezem a Las Vegas-t a Viasat 2-mon. Közbe meg írok. Hála a tvtunernek.
-
ádyz
addikt
Estét.
Valami normális filmet/meccset ajánlanátok?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #27850 üzenetére
De még milyen jó
A vacsi is finom volt, a bor is elfogyott, valamiért az asszony mégis focit bámul ahelyett, hogy...
Dylen: Szia
Beugrót? Hol, merre, kit?
Szia Bon3ss
Így megrongálni egy ígéretes feleségnek való matériát - hogy tudtad rászoktatni a focira?
Timoka: Mi ez a nagy pironkodás?
Egyébiránt pediglen jippiájé
-
Bubu79
addikt
Áh - végre itthon
Szép estét Mindenkinek
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #27843 üzenetére
Jobbulást!
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok!
Utálom a vírusokat!
És itt most nem a számítógépesre gondolok, mert azokkal viszonylag könnyen (megfelelő progi) vagy egyszerűen (formázásos reinstall) elbánok. Ez a vacak már egy hete tombol bennem, de amit ma művelt, az már sok. (Nehézlégzés, fulladás, köhögés, stb.) És persze ma is menni kellett melózni...
Na ezért nem volt tőlem post, de azért élek még...
Bon3ss: Köszi, a reggeli nagyelőadás után - miután teletömtem magam gyógyszerrel - már csak a köhögés maradt, na meg az orrfolyás...
-
BlacKSouL
addikt
Legénybúcsú megvolt, nagyon komolyan kipörgettük..
Ja, nem az enyém.. -
bnss
veterán
válasz
venember83 #27834 üzenetére
Connect on demand vagy Keep alive beállítást használt a kapcsolatnál? Utóbbi jelenti az állandó kapcsolatot, előbbi pedig a megadott Max idle time után bontja a kapcsolatot.
A torrenttel még nem sikerült megfektetnem, pedig próbáltam 1500 feletti kapcsolattal is (igaz, én Tomato-t használok, amióta megvan).
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #27832 üzenetére
Gyári fw-t nem használtam 3 percnél tovább, semmi jót nem hallottam róla. De mielőtt gyalulás lenne, milyen kapcsolatot használsz (kábel, pppoe)?
-
venember83
nagyúr
2007 augusztus 17-i, tegnap frissítettem erre, ez volt a legfrissebb a Linksys oldalon. Gondoltam, hogy megoldja a problémát s nem kell óránként resetelnem. De nem. Úgy látszik csak haldoklott.
FW verziószám 4.30.11
ádyz: 2009 júniusig van rajta gari, tehát még csak 3 hónapja használom, nem fél éve.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #27819 üzenetére
Az enyém is ilyen leakadásokat cisnál, meg megszakadásokat.igaz ez egy tenda router.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #27827 üzenetére
Milyen fw fut rajta?
-
venember83
nagyúr
Elérem a felületet, be is tudok állítani mindent, de nem csatlakozik a szolgáltatóhoz, legalábbis gépről már nem lehet pingelni egy oldalt sem. Holnap még próbálkozok vele, hogy mi lehet, de most direktbe kötöttem a bejövő kábelt a gépre.
rarri: Csak nehogy veletek is elkezdjen rövidítésekben beszélni, mert akkor kell majd egy Mézga Aladár a fordításhoz.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #27822 üzenetére
Képzeld, Bius meg hozott egy könyvet, az tele van sms rövidítésekkel. Pl: & : - ) = göndör hajam van. És tele van ilyenekkel az egész könyv!
Race: Tudok szájon át lélegeztetni, de az szívleálláskor van, úgyhogy kihagynám ha lehet. De szívesen csókolózok..
-
venember83
nagyúr
Megdöglött a WRT54GL. Már nem is kapcsolódik a szolgáltatóhoz. Eddig csak meg-megszakadt a kapcsolat s reset-elni kellett, de úgy néz ki végleg megelégelte a dolgot. Egy Linksys (Cisco) terméktől azért többet vártam mint fél év felhőtlen működés.
-
ádyz
addikt
Szia rarri!
Valaki nem tud mondani egy monitor tesztelő-beállító programot vagy oldalt? Tudjátok, ahol ilyen színes körök, fekete-fehér beállítások, meg a kontraszt stb. beállítását mutatja, hogy mikor jó. Az nVidia driverekben van ilyenféle micsoda.
-
Racecam
nagyúr
Igaz, akkor úgy módosítok (egyébként így is gondoltam), most találkoztam utóljára a mi szőlőnk levével, mert abból ugyan nem lesz pezsgő azt biztosan tudom.
Az édes, muskotályos pezsgőt szeretem, de legutóbb is egyedül kellett innom.
Viszont van még itthon, nyissak egy üveggel?
Iderepülsz és megisszuk! -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #27806 üzenetére
Nem fürödtem meg benne, úgyhogy nem tudom.
De finom, az biztos.
Mivel a bort nem szeretem, én most találkoztam utóljára a szőlő levével. -
ádyz
addikt
válasz
venember83 #27806 üzenetére
Az biztos....
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Szüret első felvonásával végeztünk. Darázscsípés nélkül természetesen megint nem úsztam meg.
-
ádyz
addikt
Mi ez itt, Randi-Topic?
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest