Hirdetés

Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    válasz NoLF #48179 üzenetére

    pedig van...ha ugyan abból többet ki lehet hozni, akkor érdemes többet kihozni.

    Algieba: az tényleg finom. még van ebből is porítva, igen jó ízt ad a kajának. egy egyszerű tükörtojást is fel tud dobni.

    kételkedem: a halnak meg a gombának van egy közös tulajdonsága: nem lehet kiismerni őket pontosan. ha a hal éhes, enni fog. ha nem éhes, nem fog. ha a gomba ki akar nőni, ki fog. ha nem, akkor nem. olyan is van, hogy rákap a fokhagymára a törpeharcsa (vagy száraz kukoricára rákap a süllő)... mert olyanja van. mint ahogy száraz idő közepén 3 farönkről is lehet 5-6 kg laskagombát szüretelni. mindkettőt személyesen tapasztaltam. talán épp ezért kedvelem mindkettőt.

Aktív témák

Hirdetés