Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz BlacKSouL #48233 üzenetére

zolynet: Másik albiba nem tudok költözni, örülök, hogy van tető a fejem felett.

BlacKSouL: Az ablakkal rátapintottál a lényegre. Alatta van a konvektor, maximumon (6os vagy 7es) 20-21 fok, pici ablak=sötéttel párosítva megfagyás érzés. Az alak szigetelése nagyon rossz, mondhatni nincs neki, nem is lehet rendesen becsukni az ablakot. Fél éve könyörgök már, hogy legyen megcsinálva, de eddig ez nem történt meg. Muszáj leszek egyedül egnézni, csak nem értek hozzá és mivel nem saját lakás, így nem óhajtok ablakosokat hívni... Ablakcsere kellene, vagy ezeket kelllett volna nyáron kiszedni és formára csiszolni, szögelni, flexelni, nem tudom mit csinálni vele, de hogy záródjon, mert már teljesen meg van vetemedve. Alulra plédet szoktam tenni meg a kettő közé is és faékkel van betámasztva. Mindig csak sötétben érek haza, most már meg annál inkább, zseblámpával kell nézegetni vagy nem tudom mit ba**ak vele :U Kéne egy ügyes ember a házhoz :U

szerk: a lakás nagyon pici, így egyetlen konvektor van benne, kész öröm fürödni.
    Viszont nyáron nem kell légkondi, akkor kellemes a hőmérséklet nálam :K

• Dylen

senior tag

válasz BlacKSouL #48233 üzenetére

Befaragtad az ablakkeretbe? Olyan megoldást nem tudsz ami egyszerűbb? Albérletben vagyok valakinél, nem akarok nagyon belemászni a témába, de fázni sem szeretnék.

Aktív témák