- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
Én azt gondolom hogy aki azt mondja a pénz nem boldogít, az nem járt még a megfelelő boltban.. Pénzen a szereteten, egészségen, családon kívül szinte bármit megvehetsz. Az élmények is valami által lesznek, amit vagy meg kell venni (például egy autó kipróbálása, birtoklása.), valamint élmény lehet egy szép hely, egy hang, egy pillantás.. Ezeket nem kell megvenni, igaz. De ezekre a helyekre ahol te ezeket át tudod élni pénz kell..
Nincsenek nagy vágyaim. Nincsenek nagy túlszárnyalt elképzeléseim a jövővel kapcsolatban. Szerencsére most elértem oda hogy rendeződni látszanak dolgaim, kezdem jól érezni magam a bőrömben. Nem kellene már csak 1.000.000 forint, és két év.. Azt hiszem készen állnék a nagybetűsre..(#106) adika91: Szerintem ezt a témát ne feszegessétek...
Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest