- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Megevettem a H type kártyát ma.Kicsit nyomott még a sebességéen,de talán 7.1 mp raw kép készítésénél lett látványosan gyorsabb.
Ezek a sorozatövések felbontásai:
3072 x 2304 1.2 kép/másodperc
2048 x 1536 8 kép/másodperc
1280 x 960 15 kép/másodperc
640*480/30fps az a folyamatos videó.
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
Hogy őszinte legyek,szerintem nem befojásolja a sorozatfelvételt a kártya sebessége.Szerintem azt ilyenkor a fényképezőbe épített saját memóriába készíti a képeket,majd kirakja a kártyára.Ha sorozatlövésre állítom a gépet, nekem a 15 kép/másodperc nem tűnik túl lassúnak

Sok tesztben volt, hogy lassú a gép,de az hogy mihez képest lassú az sosem derül ki. -
quantal
tag
-
belluska
tag
-
rumos14
nagyúr
szia. lehet hogy újat fogok mondani, de egy fórum arról szól, hogy mindenki leírhatja a saját véleményét, persze kultúráltan. ebből adódóan az is előfordulhat, hogy valaki véleménye más mint a tiéd.
nézd, én nem idetévedtem, hanem egyrészt a korábban leírtak miatt alapvetően szimpatizálok az olímpus-szal, másrészt konkrétan ezt a típust is figyelemmel kísérem, elsősorban a nagy zoom miatt, nagyon kiváncsi voltam, hogy ez milyen hátrányokkal fog járni. szóval ezért ''foglalkozom vele'', ezért írom le a véleményem. -
rumos14
nagyúr
-
Tomszlaj
tag
-
Tomszlaj
tag
-
Templ@r
tag
-
j.u.b.e
csendes tag
-
j.u.b.e
csendes tag
-
j.u.b.e
csendes tag
-
Tomszlaj
tag
-
Tomszlaj
tag
Helló!
[link] Itt elég jól leírják, hogy mi a különbség a kettő között, ill találsz egy kis videót is a CCD stabilizálásról. (igaz egy tükörreflexes gépbe építve, de a lényegen ez nem változtat)
Igazi stabilizálásnak én is csak ezt a kettőt nevezném. Az ISO-t bármilyen gépben följebb lehet állítani, ilyen alapon ez is egy stabilizálási mód. (A Fuji gépek ilyen 'stabilizálással' vannak 'ellátva'. De azt azért hozzá kell tenni, hogy ez a gyártó nagyon jó a zajkezelés terén) -
hugoo
aktív tag
szia!
Elsőzör is képstabilizálás, ami ér is valamit: optikai vagy ccd mozgatáson alapuló.
Van még szoftveres is, de az csak mese: az ISO értéket bármikor feljebb lehet állítani (azért h rövidebb legyen a záridő), ahhoz nem kell a gép...
És hogy mi van ebben: ccd mozgatással működő képstabilizáció. Erről én azt hallottam, h kisebb hatásfokkal dolgozik, mint az optikai stabi, de nincs sok különbség a kettő között.
Zárójelben hozzáteszem, h van még szoftveres stabi is benne -ezért dual stabis- , de ezt inkább nem részletezem, mert nem szeretnék csúnyákat mondani a gyártókra...
üdv -
Zozzant
addikt
-
Zozzant
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest