- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában. -
1010
őstag
-
draff
aktív tag
Biztosan lehet.
Töltsd le a weboldalról a magyar nyelvű használati utasítását, abban majd bizonyára említést kapsz róla.
Nekem viszont a Nicon Coolpix-om (a régi gépem) meg folyton rátette a dátumot - ha tetszett ha nem - amiből máris az következik,
én meg mindenáron el akartam tüntetni a képről. -
gaborbol
őstag
-
Peetry
senior tag
-
Peetry
senior tag
-
j.u.b.e
csendes tag
-
rumos14
nagyúr
-
Templ@r
tag
Nagyon remélem

Látatlanban felfedeztem egy pozitív tulajdonságát:
SP-550 UZ - tartalmazza a monogramomat

Amugy eddig egy PENTAX OPTIO MX3-at gyötörtem, de már régi darab és ''túlnőttem'' a szolgáltatásain.
Amúgy egy valamire nagyon kiváncsi vagyok: a rázkódásvédelem és a fókuszálás hogy működik videó üzemmódban, bár tudom hogy ez nem videókamera
[Szerkesztve] -
horusz-
tag
-
horusz-
tag
-
Peetry
senior tag
-
BenjiBenji
csendes tag
-
Szten Márs
nagyúr
-
pitman
őstag
Nagyon kevés emberrel kerültem vitába emlékeim szerint, de azok sem nevezhetők igazni vitának. Mindössze a véleményemet írom le, ennyi.
Az említett géppel készített hivatalos tesztet még nem láttam, ahol esetleg mégis közöltek képet, az összehasonlításra nem nyújt lehetőséget és ki is emelték, hogy még nem végleges géppel készültek...
Miért is kellene egy új gép miatt kidobni egy régit? Talán annyira korlátoz valamiben amit csak ez tud, és muszály cserélni? -
Tomszlaj
tag
-
Szten Márs
nagyúr
Milyen az az ''amerikás'' gondolkodásmód?
Amúgy elhiszem, hogy jó kis bridge(-szerű) gépeket gyárt az Oly, bár én az FE jelzésű uktrakompaktjaik képétől sikítófrászt kapok
DSLR-ben is erősen elgondolkodtam, hogy egy Oly féle 4/3-as rendszerbe beruházzak, de valószínűleg mégsem emellett fogok kikötni - nagyrészt szubjektív okok miatt.
A csodagép meg meglátjuk, hogy a csoda mely jelentését tárja majd elénk
-
Szten Márs
nagyúr
''Te az 510-essel elégedett vagy?''
Szerintem ez nem olyan bonyolult kérdés, igazából sokat gondolkodtam rajta, hogy lehetne egyszerűbben, netán magyarosabban megfogalmazi, de nem megy.
A másik része: köszönjük mki nevében a felajánlást összehasonlításra, de egyelőre nem, és a közeljövőben sem valószínű, hogy lesz bárkinek innen 550-ese. Nagyobb tesztoldalak tesztjeit várjuk, mert úgymond felmerült némi kétség (főleg bennem) ennek az új csodának a minőségével kapcsolatban.
Más kérdés, hogy a létjogosulsága cáfolhatatlan, aki a lehető legolcsóbban akarja lefedni ezt a brutális zoomtartományt, és nem frusztrálja a CA, a zaj, és hasonlók, amiktől félek, illetve amiket sejtek, hogy előjöhetnek, az nagyon jól járhat ezzel a géppel. -
hugoo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kiváncsian várom a teszteket.