Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
deanka2
üzenetére
A legjobbakkal is előfordul, hogy elnéznek valamit.
Ezt a tesztet ismerem amúgy. A véleménye mindenkinek szubjektív a képeken meg a nagylátók között alig, vagy nem látni különbséget az e400-al a kép közepén. Nem is ott van a nagy különbség, hanem CA-ban, a szélek felé és a túnusokban/kontrasztban. A képközépen több részletet nem nagyon lehet elővarázsolni ott a szenzor a limit, egyedül a régi 14-45 marad le picit.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
deanka2
üzenetére
Nekem is volt 14-42-es obim, 14-54 I. meg most kettő is. De én egyszer sem vettem észre, hogy azonos gyújtótáv és rekesz mellett a 14-42 lenne a jobb. Nagyon jó kis kitobi, de azért jelentős építési és minőségbeli különbség van a kettő közt.
12 mpixelen nem próbáltam a 14-54 I-et, de az E-520-on és E-3-on, nagyon jól működik. -
sebgutkopf
őstag
válasz
deanka2
üzenetére
az I.-nél sztem igen... bár az I-nél, még a kis kitobi is élesebb helyenként (14-42)
Ezt ugye azért nem gondoltad komolyan? Egész pontosan milyen azonos blende és gyujtótáv párosnál élesebb a 14-42?
Mert ugye az, nem összemérés, hogy a 14-42 42mm-en nyitott rekesszel (F5,6-on) élesebb mint a 14-54 54mm-en nyitva (F3,5-nél).Ha élességet akarsz elemezni itt van mérés, ha szereted és elfogadod a mért tesztek eredményét:
14-54
14-42Képet nézve egyértelműen kellemesebb a szemnek a 14-54 képe.
-
nesa
veterán
válasz
deanka2
üzenetére
Ezek JPG re vonatkozo adatok Rawbol feldolgozva egesz mas szamok vannak, de nemkell hinni a DXOnak sem.
Majd lehet csinalok kepet mindket vazzal es feltolom a rawokat azt lehet kuzdeni ki mit bir kihozni belole

Azt vettem eszre E510 nel jobb fole exponalni es inkabb egjen ki itt, ott a kep minthogy a sotet reszeket keljen felhuzni mert akkor bezajosodik, kiegett reszek meg meglepoen jol visszahozhatoak

Amugy erdekes mikor vallanak emberek hogy 2db rendszert hasznalnak

-
SpongyaBob
veterán
-
asthring
tag
válasz
deanka2
üzenetére
Toporzékolsz is gépelés közben?

A mondandóm lényege az volt, hogy a dpreview mérései szerint a 5D mkII dinamikatartománya nem jobb (illetve jobb, de téged idéznélek, nem nagyságrendekkel). Szerintem meg sokkal, a fotók alapján legalábbis, kezemben még nem volt ilyen gép. -
asthring
tag
válasz
deanka2
üzenetére
A dpreview táblázatai alapján, -illetve ha szerinted ~1EV különbség nem pont egy nagyságrend- akkor gyakorlatikag a tülörreflexesek között alig van differencia, gyakorlatban viszont nem ezt látom. 550D-t használok meg e-520at, tapasztalom a különbséget. Ha fotózással foglalkozol érdemes szerintem a szemednek hinni számok helyett, szóval nézz meg pár full frame vázzal készült fotót (monnyuk 5D mark II) aztán vesd össze a dpreview táblázataival
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- World of Tanks - MMO
- MIUI / HyperOS topik
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Insta360 Go 3s 128GB - fehér (Bontatlan)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Godox XPro-N Nikon vaku távvezérlő - doboz, minden tartozék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Eladó 2 db pixel 7
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest