Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Shadow-
aktív tag
-
Játékos
addikt
válasz JohnyBlue #3762 üzenetére
Nem is az volt a lényeg, mert ha a kezemben van, akkor el tudom olvasni. Szóval a kevésbé csőrös a fém bajonettes, japán gyártmány, a hosszabbik pedig a kínai. Ezt is tudjuk most már.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
-
JONAS77
aktív tag
válasz JohnyBlue #3781 üzenetére
Mennyire befolyásolná a kép stabilizálását. ha állványra helyezném?
Az expo gombot meg légyfing erővel nyomnám le?
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
nesa
veterán
válasz JohnyBlue #3798 üzenetére
Eleg lehet azis ha 2mp + 6-8mp-el elobb csapja fel a tukrot mert azis bebirja razni.
Olvastatok a pixinfon a D5100 tesztet behaltam micsoda elonyt talaltak nemkell elemelni a gepet a szemedtol ha beakarod kapcsolni az LV mert jo nagy a gomb, a lap kozepe fele
(#3799) Játékos
En biztos vagyok benne hogy valamivel gyorsabb.
Fw-t frissitetel rajta, lehet bebeszeltem magamnak de nekem mintha gyorsult volna,520 on amugy is jo ha tudja a kontrasztot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Csizmás
titán
-
-
Játékos
addikt
válasz JohnyBlue #4510 üzenetére
Bizony! Mikor eladtam a cuccot, a vaku volt egyedül, amit majdnem megsirattam!
Általában szeretem a kütyüket, amiket használok, de az FL36R kifejezetten imádnivaló volt számomra valamiért!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
-
sebgutkopf
őstag
válasz JohnyBlue #5363 üzenetére
Az én türelmem idén márciusig tartott. Addig elvesztettem feladtam a várakozást és eladtam az egész ft felszerelésemet. Ha igazán akarnának valami folytatást az FT vonalnak, akkor az már megtörtént volna.
Elmondani is borzasztó, hogy milyen kár azokat a zseniális pro FT obikat így otthagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest