Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• asthring

tag

válasz Messer22 #3356 üzenetére

Nekem van is canon a 4/3 mellett és egyébként pont az ojjektív kínálat miatt döntöttem úgy hogy megéri nekem a canont is fejleszteni. Tény, hogy a két kitobival elégedett vagyok, viszont azokon túllépni anyagilag problémásabb mint a canonnál. Ráadásul a canonnál ott vannak a 3rd party gyártók, és a jóval nagyobb használtobi piac. Az elöbbi persze legtöbbször nem nyújtja ugyanazt a minőséget, viszont nagyságrendekkel nagyobb a választék árban, szolgáltásban. Például canonhoz vettem használtan egy 1:2 makrós sigma 70-300 apo cuccost, ami nyílván nem összemérhető képminőségben a zd 70-300-zal vagy akár a canon hasonló teléjével, cserébe makrós, és 20000 huf alatt volt.
    Ef-l 70-200 vs. zd 50-200: nem tudom mennyibe kerül használtan egy 50-200 mkI, de az swd ugye kétszer annyiba kerül mint a stabi nélküli 70-200, de a stabis is olcsóbb. Megint jön a kérdés kell-e stabi? Az 520-ra nem kell stabis obi, de egy csomó oly vázra meg igen, canonra meg mindenképp, bár ott meg a kisebb zaj miatt jobbak a lehetőségeim.
    A canon18-55-t IS II.-t nem érzem rosszabbnak mint a zd 14-42-t, de azért is nehéz összehasonlítani mer teljesen más érzékelőt kell kiszolgálniuk.

váz téma: volt 350D-m is, szerintem nem rosszabb mint a E-520, de azért sem hasonlítanám össze mer jóval öregebb darab mint az utóbbi. 1100D sosem volt a kezemben.

Új hozzászólás Aktív témák