Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby45
tag
Valaki? [link]
-
bobby45
tag
Sziasztok erről a típusról mik a vélemények, vegyes használatra lenne, konzol, netflix, stb...
OLED77C11LB
Eddig qled tvm volt most szeretném kipróbálni a másik nagy gyártót is
Vagy ez: OLED77G13LA
A kettő közt mi a különbség? -
bobby45
tag
Melyik fw-t érdemes felrakni, vagy nem lehet USB-n keresztül frissíteni?
-
bobby45
tag
válasz
drsanya
üzenetére
Hát nem tudom pont most nézek egy netflix filmet, én a dv-t élénkre raktam, nekem úgy tetszik...
Abszolút nincs bent még tapasztalatom, azért kérdeztem pl a ps5 használatakor is át kell nevezni a címkét? Automatikusan ps5öt írt ki.
Game mód nekem sötét és fakó nagyon így eredetire raktam. Azért kérdeztem hogy így nagyon megnől a válaszidó vagy elhanyagolható?
Warzone-t próbáltam semmi lassulást nem tapasztaltam illetve cold war is megy a 120hz szépen...
-
bobby45
tag
Sziasztok valaki játszik Lgcx3 oled tvn? A játék kepbeallitasaira lennék kíváncsi.. Muszáj game módban menni a tvnek? Most eredetin használom így tetszik a kép, semmi lassulást nem tapasztaltam..
-
bobby45
tag
Sziasztok ma lettem egy 65cx3 boldog tulajdonosa, viszont lenne pár kérdésem a beállításokkal kapcsolatban aki használ mellé ps5öt azt szépen megkérem írja meg privátban a számát felhívnám egy kis segítségért előre is köszönöm szépen
-
bobby45
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Az akkor se normális szerintem hogy elmosodas van... Én is oled vásárlás előtt vagyok pedig
-
bobby45
tag
Sziasztok egy LG 65cx3la-hoz szeretnék soundbart vásárolni tudtok ajánlani valamit? Nem kell 5.1 a basszus legyen ütős elég nagy a szoba 25m2. Illetve max 150k-ig.
-
bobby45
tag
Sziasztok, nagyon új vagyok a témában, ezért kérnék segítséget. Boldog tulajdonosa lettem egy LG C9 Oled tv-nek, eddig Samsung volt azon ugye automatikus volt a játék mód, itt a PS4 pro-hoz nem akar sikerülni a jó szinbeallitas...játék módot kiválasztom, ugye akkor lehetne finomhangolni, valaki tudna segíteni milyen beállítások lennének jók? Először élénk módban próbáltam játszani a színek nagyon szépek voltak, de ilyen elmosódás vagy ilyesmi volt jellemző. Visszaállítottam játék módra akkor meg totál fakó minden :( minden jotanácsot elfogadok akár privatban is köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor