Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz
rolcsy94
üzenetére
Ilyen távolságból kifolyik a szemed a fényerőtől szerintem. 65 még talán élvezhető.
G3-on megnéztem tök sötétben az Alient, hát ezt a filmet még nem láttam. Olyan színek és részletek vannak a hajón amiket soha nem láttam meg az elmúlt évtizedekben. Ráadásul a xenot ahogy ott lóg a láncok között még soha nem vettem észre.
Emlékszem hogy VHS -en egy Videoton 12 csatornás tévén láttam először, kb semmit nem lehetett kivenni a filmből. Érdekes , hogy ugyanaz az anyag most ilyen minőségben is elérhető. -
gerii
addikt
Milyen filmet ajánlotok G3 bejáratásához?
-
gerii
addikt
Gyárilag van a G3-on fólia, azt ha rajta hagyom, akkor rá fog sülni, ha jól sejtem
-
gerii
addikt
G széria HDMI és usb csatikhoz hozzáférhetőség szempontjából használ valaki hosszabbítókat? Van ajánlott márka esetleg?
-
gerii
addikt
Egy érdekes kérdés:
Falra szerelhető tv, mondjuk egy G3 mennyire közvetíti a zajokat a falon keresztül szomszédos szobába?
Akinek volt lábas és fali tévéje, meg egy asszonya talán érzékelte már a különbséget?
-
gerii
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
Most találtam egy árban 65" C4 és G3-at, melyiket érdemes?
Fali konzolja tetszik a G-nek, kicsit ki lehet húzni hogy a csatlakozókhoz hozzá lehessen férni. -
gerii
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Köszi a villámkáros válaszokat, bejelentettem a biztosítónak, meglátjuk mi lesz.
65"-ból B vagy C az ajánlott, illetve 3 vagy 4? Van erről valami írás a neten?
Nem tudom hogy mit csináljak, megrendeljem amíg az akció tart, és várjak a biztosító pénzére, már ha kapok valamit
-
gerii
addikt
Üdv!
LG B7-be belecsapott a villám, csattant egyet és egy vízszintes fehér csíkkal távozott, és kattogott valami amíg ki nem húztam.
Vissza dugva a relé kattan, piros jelző fény van, távirányítóval a relé kattan, de sötét minden.
Biztosítónak ha jelentem történik valami?
Bevált szerelőt tud esetleg valaki? Már ha javítható.Ami furcsa, hogy semmi nem történt más eszközzel, még az ugyanabban az elosztóban lévő router, Xbox sem ment tönkre, csak a tv. Fi relé van, semmit nem csapott le.
Köszi!
-
gerii
addikt
Üdv!
LG B7 55":
Netflix valakinél szarakodik a lejátszással HDR sorozatoknál, pl Another Life, Nightflyers?
Jelenség: kb 30s után fekete kép, felirat megy tovább, hang nincs, majd kiírja, hogy nem tudják lejátszani a tartalmat jelenleg, múlt héten is csinálta már.
Most frissítettem, maradt a hiba. -
gerii
addikt
-
gerii
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Erre pont jó példa a most kijött Mátrix HDR-ben a nyitójelenet, amikor a zsaruk rátörnek Tinityre, és a sötétben világítanak egy lámpával. Na az konkrétan fájt a szememnek. (B7)
-
gerii
addikt
Ti mivel törlitek a port a képernyőről?
A használati szerint nem szabad semmivel, és január óta én is csak lefújtam a port róla, de már van egy réteg ami megtapadt, és időszerű lesz valami lötty használata.
Monitortisztító folyadék esetleg? -
gerii
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Képet lehet kérni, hogy milyen lett?
-
gerii
addikt
Újabb jó kis OLED demóanyagot találtam Netflix-en: Hans Zimmer: Live in Prague
A feketeségben ahogy villognak a fények, az egész megvilágítás, pazar látvány. -
gerii
addikt
Telekomos B7-re lehet + garanciát venni?
-
gerii
addikt
Hangprojektorral használja valaki a tévét?
Egy LG SJ5-öt néztem, kíváncsi lennék mennyivel jobb a beépítettnél. Venni akarok valami BT-os cuccot zenét játszani, és gondoltam akkor már mehetne a tv alá egy ilyen, van egy 18 cm magas hely neki.
Deezer app nektek is fehér képernyős most?
-
gerii
addikt
válasz
goranje
üzenetére
Nem baszogatásból írom:
Nagyon úgy tűnik, hogy csak önigazolásra vágysz ezzel a fHD oleddel.
Az "elavult" cuccok mellé akarsz venni egy elavult tévét, aminek semmi értelme ezen a szinten - háromszázezer forint qrva sok pénz már erre, mikor 400-450 körül van a csúcskészülék is.
- Kijelzőként használhatod alacsonyabb felbontáson.
- HDR azért nem izgat, mert nem tudod, hogy a minőségbeli ugrás akkora mint az LCD-OLED között.
- Pár év múlva mit csinálsz a mostani kütyüparkkal? elavult lesz minden, lehet a tv-t is cserélni újabb 4-500-ért.Ha nincs rá ennyi, akkor én várnék, mert ez így csak egy felesleges kör lesz. Hadd égesse a zsebed még az a pénz

-
gerii
addikt
Én is pont ezt néztem, 2 hete van meg, és nem porosodik, csak kb 1/5 annyit mint "kéne" neki. Tüdővel rásegítettem (bele is szédültem akkora
), és kész is volt a porolás.tothl: Én ezért sem tv-nek hívom, hanem ablaknak a világra. YT-on vannak Peru meg egyéb 4k videók, simán kinyújtottam volna a kezem, hogy megfogjam a köveket, miegymást.
Az első IMAX mozi óta nem éltem meg ekkora minőségbeli ugrást. Na és most már értem miért hiányolják sokan a 3D-t, azzal milyen lenne, atyaég
-
-
gerii
addikt
Youtube alkalmazás másnál is váltogatja a képminőséget lejátszás közben? A net megvan hozzá, Netflix hibátlan, de a YT-on egy trailert nem tudok megnézni annyira gusztustalan a képe.
-
gerii
addikt
Valamelyik este néztem sorozatot, egyszer csak gondoltam, hogy miért ilyen qrva fényes, átállítom a Sötét módra... majd nyomtam egy oldalkurzort, erre felizzott a kijelző, majd meg vakultam. Sötét üzemmódban volt addig is

Az egyik kedvencem ahogy az emberek szemgolyóján megcsillanó kis fehér pötty hogy tud világítani. Na meg a csillagok

-
gerii
addikt
A Mad Max Black and Chrome baromi durva sötét szobában

A Sin Cityre is kíváncsi leszek. -
gerii
addikt
Na inkább azt mondjátok meg, hogy Netflix felirat fényerejével mit csináljak, mikor az oled fényerő már 20-on van?

-
gerii
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Valami biztos kell, mert tv-t nézni tök sötétben nagy fényerőn egyenlő a szemgyilkossággal.
tothl: Egyénfüggő is, én pl irodában melózom egész nap, estére azért már qrvára elfárad a szemem+ PWM-re is érzékeny vagyok, szóval óvatosan nézem a kijelzőket.
Más:
Ha oldalról ránézek a panelre, akkor függőleges sávokban kicsit hullámos a laminálás, ez gondolom mindenkinél ilyen?
-
gerii
addikt
Nekem is meghozták ma a B7-et, nagyon fasza, rendelés után 37 órával

HDR-nél ha leveszem az oled fényerőt 20 körülre, az szentségtörés, mert este kiég a szemem?
Planet Earth II nagyon durva HDR-ben. -
gerii
addikt
Leadtam én is a megrendelést egy Telekomos B7V-re, remélem a kocsiba is befér majd
(céghez rendeltem, hogy ne otthon kelljen ülni) -
gerii
addikt
Könyörgöm, fejezzétek már be a nézési távolságról való eszmecserét.
-
gerii
addikt
MM-ben a B6V 450k körül van most.
-
gerii
addikt
A Telekomos B7-re hogy van a garancia, lehet hozzá még venni? Illetve LG szervizbe kell vinni adott esetben, vagy a T-hez?
-
gerii
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
szűkítés =/= keresés
-
gerii
addikt
MediaMarkt-ot úgy látszik jól lefizette a samsung... próbáljatok meg oled-re szűkíteni.
-
gerii
addikt
Múltkor nézegettem az árukeresőn a grafikonokat, és arra jutottam, hogy 6-8 hónappal a bevezetés után zuhan egy qrva nagyot az áruk, szóval érdemes majd egy évet is kivárni, hogy olcsóért' megvegyük.
-
gerii
addikt
Kérdés, hogy a 400k már túl a csúcson van, vagy csak kb annyira gondolt az ember. Én úgy szoktam vásárolni, hogy ha kiadok valamiért egy valag pénzt, akkor a lehető legjobbat veszem, mert egyébként kidobott pénz az olcsóbbik.
Viszont ha a 910-et megnézi élőben is, le fog ülni

-
gerii
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én mondjuk 5 év után nem hinném, hogy lecserélnék egy fél misis tévét. Ezeket szerintem megkapja a nagyi, stb, tehát a 10 év járásnak alapnak kell lennie.
Én ezért is WTF nézem, hogy a HDR -havonta új szabvány- funkciókkal mi lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és kész is volt a porolás.

Vhiktor