Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
spacer
üzenetére
Ha már felvetődött benned a 83", akkor azt kell venni, simán lehet nézni filmet rajta akár 1,5-2 m-ről is (mozi hatás: nézési távolság = v. kisebb, mint a kijelző szélessége).
83S90F v. 83C5 (ha biztosabb garanciális hátteret szeretnél) v. 77G5 a legjobb képminőségért. -
spacer
aktív tag
válasz
spacer
üzenetére
Sziasztok!
Mire döntöttem volna, és betettem ma délután a 83-as Samut a kosárba észrevettem, feltöltötték a készleteket. Ezért újra elkezdtem bogyózni mit rendeljek, és ugyan tegnap azt írtam nem érdekelnek a tesztek, de csak megütötte a szememet, hogy a 83-as S90F woled panellel van szerelve. A 77-es pedig elméletileg QD-oled, de ebben nem vagyok biztos. Ebben segíthetnétek, mert az interneten fellelt táblázat szerint lehet ilyen is meg olyan is.
Aztán most, hogy így belemerültem. Megpróbáltam leegyszerűsíteni a dolgot, de méginkább elvesztem.
Ár. Csak annyiban számít, hogy örülnék ha minél kevesebbe kerülne, de az elméleti határt kb 900 ezer környékén határoztam meg. Ennél feljebb semmiképp nem mennék, és minél olcsóbb annál jobb. Azt is tudom, hogy ha egyszer megveszem a tv-t akkor max egy hétig fogok pixelbuzerátor lenni, a késöbbiekben csak használni fogom, és nem fog érdekelni mennyivel fényesebb jobb, szebb a színe, stb, stb.
De ugye az a fránya kisördög... Szóval segítsetek a döntésben melyik lenne a best deal.Samsung S90F, 77″ WOLED??? → ≈ 630 000 Ft akciósan
Samsung S90F, 83″ WOLED→ ≈ 820 000 Ft akciósan
LG C5 EVO, 77″ WOLED→ ≈ 760 000 Ft akciósan
LG C5 EVO, 83″ WOLED→ ≈ 930 000 Ft akciósan
LG G5, 77″ → WOLED de MLA réteggel ellátva≈ 977 000 Ft akciósan Ez ugyan már túllő a kereten, de egye fene kicsire nem adunk.Az S95F biztosan QD-Oled de az nem játszik mert 77-es méretben nem kapható.
83-asban meg már annyira túllő a meghatározott keretemen, hogy nem akarok ilyet venni. Nem tudom egyébként se, hogy megéri-e a felárat.
Az árak mind már a kuponokkal csökkentett árak, feltéve ha nem keveredtem össze.
Persze nem tudom mi a különbség élőben a QD-oled, és a hagyományos woled között, és valszeg nem is fogom tudni megtudni, de még mindig azt mondjátok inkább a nagyobb méretet válasszam? -
törölt tag
válasz
spacer
üzenetére
Én is Lg ről váltottam csak én a tavaji 83colosat vettem. Gyorsan megszokod az új távot meg nem a menüt nézegeted, de már olyan mint ha sose lett volna Lg-m.
Nagyobb méret legyen a választás ha köt a pénz. Jó ez mind.
Mondjuk a méretet is hamar meg lehet szokni. Első napokban rohadt nagynak tűnt 55col után, most már csak nagy.
-
Prophyte
tag
válasz
spacer
üzenetére
Nekem alapvetően a DV határozza meg a választást a HDR+-al szemben. Utóbbi szerintem eléggé kihalt, legalábbis torrent oldalakon annyira nem jön szembe (nekem). Ez ugye a Samsung saját fejlesztése, de szerintem jobban kellene tolnia. Nem veszi meg a szabványt, amivel spórol zsét. Megoldja sima HDR-el, arra utólag alkalmaz dinamikát. Hiába van 3000-4000 nites paneled, ha nincs rá megfelelő anyag a DV hiány miatt vagy a HDR limit miatt. Ha csak nem turbózza a HDR-t pl. AI-al. Lehet rosszul gondolom, de az én fejemben ez van. Egyébként a DV2 is lőtávolban van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- LG C2 OLED TV - 55 coll 4K, HDMI 2.1 - 120Hz - Garancia
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED 65 C4 okos TV 4k, 144Hz, 164cm garis, dobozában
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor