Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Sikerült már vásárolni TV-t? Én sem mertem szintén 12 éves használat követően elromlott plazma után lcd-t venni. Igaz, kicsit kijjebb engedtem a nadrágszíjat, mint az általad említett 500e. Legalább 65"-es tévékre MM-ben volt szeptemberben 0%-os 22 havi részlet kedvezmény, ezzel ugrottam bele. Sajnos még a 65" sem valami nagy ugrás az 50" után. Én nagyobbra számítottam. (kb 2,8m a nézési távolság)
Nagyon nem bántuk meg a Philips 65OLED806-os készüléket. -
anrab
addikt
OLED-et szeretnél, azért jöttél ide. Nyugodtan megveheted. Nem kell félnie tőle.
Én egy philips 65/805-öt nyúzok kb. reggel 8-25 óráig. Tv egész nap. Ritkán napközben streeming (film), sok youtube. Este egy film (deisny-hbo-letöltött) vagy pár sorozat rész.
A kép minősége pazar. A kép homogén, 2 év után sincs semmi beégés.
Egyetértek b.-vel. -
én kivétel vagyok, de én háttérnek, streamre stb használom, tökéletesen megfelel. Világos nappali, persze ehhez illő beállításokkal. Ha ritkán is nézel filmet de akkor nem mindegy milyen képminőséggel teszed és egy Pana Plazma után szerintem ne válts másra mint OLED-re,bár a fenti Miniledben nincs tapasztalatom, tetszetős darabnak néz ki jó áron.
-
-
wolfattila
csendes tag
ne vegyel plazma utan lcd-t en megtettem amikor az oled meg nagyon draga volt.... a sotet vmi borzalmas volt a hattervilagitas miatt... most 1 honapja vettem C1-et... hogy is mondjam great improvement
hatalmas ugras... pillanatig nem bantam meg... a fekete az fekete nem valik el a kavatol... ami meg a plazmanal egy kicsit latszott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG (OLED65B56LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor