Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
Engem volt hogy nem is hívtak csak jött a Tv rendelés után pár nappal. Tegnap én is 30 napon belül értesítést kaptam ,de elvileg van raktáron szerintem a héten meg is jön és nektek is! Ráadásul a futár majd csak max aznap szól hogy mikor viszi! Csak személyesen vehető át!
-
Ren Hoek
veterán
Ezek teljesen hülyék. Engem 3x átvertek + a boltban az inkompetens hülyegyerek azt nondta, nem is rendelhető TV így, mert ezt ajándékként lehet rendelni a prémium előfizuk mellé. Közben meg de, simán lehetett rendelni, csak épp nem volt - persze azt hazudták hogy de. Úgyhogy ping pongoztak velem 2-3 hétig, 3 telefon után elengedtem. Ahogy itt még egy rakás emberrel eljátszották ezt.
Elképesztő káosz, szervezetlenség és tudatlanság van egy ekkora vállalatnál.
-
ablack
senior tag
Ha Tv vagy internet előfizetés mellé szeretnéd 438ezer Ft-ért akkor vagy itt tudsz igénybejelentést feladni rá és visszahívnak egyeztetésre. Vagy megrendelheted azonnal telefonos ügyfélszolgálaton.
Ha 460 Ft-ért szeretnéd listaáron akkor pedig simán le tudod adni a rendelést a webshopban.
A webshop szerint 48 darab van raktáron, bár TV készülékeknél nem tudom mennyire valós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor