Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuracL
tag
válasz
silentkiller
üzenetére
Ez a gyorsabb, életszerűbb mozgás kikapcsolt trumotionnal van? Volt nekem is olyan sony-m, nehezen barátkoztam a mozgással azon is, pedig direkt az volt a fő szempont a vásárlásnál. (erősebb bfi-hoz kevés volt a fényerő, interpolációt meg képtelen vagyok megszokni bármelyik márkánál)
-
Ijk
nagyúr
válasz
silentkiller
üzenetére
Őszintén szólva nekem a smart-tv lenne az egyik utolsó szempont vásárlásnál, ami háromszor gyorsabban elavul mint maga a tv. Úgyis előbb-utóbb egy rendes külső eszközről kell etetni.
Nekem Sony-k mindig tetszettek, talán a minimalista dizájn és hogy a kiállított modellek képi beállításai sokkal természetesebbnek tűnnek mint az LG és Samsungok demóin. -
Gtaati
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
Helló!
Köszönöm! Ez hasznos infó volt számomra,mert én meg LG fan vagyok
hűtő, mosógép, tv-k, porszívó, mikró stb stb, de kíváncsi vagyok más gyártó cuccaira és hogy azok viszonyítás képen milyenek az LG-hez képest... Én mostanában szeretném majd lecserélni az lcd 55UB850-t egy 55B7V-re és hát próbálom összeszedni a véleményeket
Köszi!
-
Gtaati
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
Helló!
Ha jól értem, akkor jobbnak találod az LG mozgásmegjelenítését, mint a Sony-nal, csak még szokatlan? Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, hogy melyik gyártó "elektronikája" valósítja ezt meg a legjobban

Köszi!
-
salapp
addikt
válasz
silentkiller
üzenetére
Ó, minden bekapcsolás után hálát adsz, gondolom, hogy a W8 0-10 fok közötti látószöge után kényelmesen elhelyezkedhetsz bárhol, mindig tuti a látvány.
A Sony BFI-s mozgásmegjelenítése után hogy látod, milyen az LG? -
torma1981
veterán
válasz
silentkiller
üzenetére
Én amikor rendeltem 4 db volt.
Feltöltötték a készletetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
hűtő, mosógép, tv-k, porszívó, mikró stb stb, de kíváncsi vagyok más gyártó cuccaira és hogy azok viszonyítás képen milyenek az LG-hez képest... Én mostanában szeretném majd lecserélni az lcd 55UB850-t egy 55B7V-re és hát próbálom összeszedni a véleményeket
Feltöltötték a készletetek.
Vhiktor