Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuracL
tag
válasz
silentkiller
üzenetére
Ez a gyorsabb, életszerűbb mozgás kikapcsolt trumotionnal van? Volt nekem is olyan sony-m, nehezen barátkoztam a mozgással azon is, pedig direkt az volt a fő szempont a vásárlásnál. (erősebb bfi-hoz kevés volt a fényerő, interpolációt meg képtelen vagyok megszokni bármelyik márkánál)
-
Ijk
nagyúr
válasz
silentkiller
üzenetére
Őszintén szólva nekem a smart-tv lenne az egyik utolsó szempont vásárlásnál, ami háromszor gyorsabban elavul mint maga a tv. Úgyis előbb-utóbb egy rendes külső eszközről kell etetni.
Nekem Sony-k mindig tetszettek, talán a minimalista dizájn és hogy a kiállított modellek képi beállításai sokkal természetesebbnek tűnnek mint az LG és Samsungok demóin. -
Gtaati
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
Helló!
Köszönöm! Ez hasznos infó volt számomra,mert én meg LG fan vagyok
hűtő, mosógép, tv-k, porszívó, mikró stb stb, de kíváncsi vagyok más gyártó cuccaira és hogy azok viszonyítás képen milyenek az LG-hez képest... Én mostanában szeretném majd lecserélni az lcd 55UB850-t egy 55B7V-re és hát próbálom összeszedni a véleményeket
Köszi!
-
Gtaati
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
Helló!
Ha jól értem, akkor jobbnak találod az LG mozgásmegjelenítését, mint a Sony-nal, csak még szokatlan? Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, hogy melyik gyártó "elektronikája" valósítja ezt meg a legjobban

Köszi!
-
salapp
addikt
válasz
silentkiller
üzenetére
Ó, minden bekapcsolás után hálát adsz, gondolom, hogy a W8 0-10 fok közötti látószöge után kényelmesen elhelyezkedhetsz bárhol, mindig tuti a látvány.
A Sony BFI-s mozgásmegjelenítése után hogy látod, milyen az LG? -
torma1981
veterán
válasz
silentkiller
üzenetére
Én amikor rendeltem 4 db volt.
Feltöltötték a készletetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hűtő, mosógép, tv-k, porszívó, mikró stb stb, de kíváncsi vagyok más gyártó cuccaira és hogy azok viszonyítás képen milyenek az LG-hez képest... Én mostanában szeretném majd lecserélni az lcd 55UB850-t egy 55B7V-re és hát próbálom összeszedni a véleményeket
Feltöltötték a készletetek.
Vhiktor