Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
"Nekem ez a magyar BF amúgy is egy vicc úgy ahogy van."
Magyarok vannak inkább képzavarban. Amerikában ahonnan a BF jön, azt jelenti hogy a készleten ragadt RÉGI 2-3-4 éves modelleket adják olcsón hogy felszabaduljon a hely. Sehol nincs olyan hogy a legújabb modelleket adnák olcsón.
Mivel Magyarországon ilyen lópikula kis helyek vannak így be se tud ragadni a készlet.
-
nagyatt
tag
Sziasztok,
Kepen tenyleg nem adja, de mikor egymas melle tettem a regi es az ujat nem volt kerdes, hogy a G1-e kompaktabb es ezaltan sokkal ergonomikusabb lett. Foleg a kozepso gorgo hasznalhatobb es a navigacios tarcsa. Illetve a gombok felulete is optimalisabb meretu.
Persze nem mindenkinek egyforma a kezmerete, de nekem olyan mitha bele ontottek volna.
Szoval azt erzem, hogy itt gondolkodo emberek orakat tolthettek ezzel. -
mQWeXgsf
aktív tag
"Sajna" túl gyors a válaszidő, ezért a de-blur kötelező számunkra, ami a truemotion alatti menüben elérhető csak... Amúgy kizárólag tv adásoknál van akadás emiatt, máshol soha. Ha az adott tv adást letöltöm tömörítetlen formában ahogy leadták, akkor sincs beakadás, érthetetlen.
-
jófejsrác
senior tag
Pár hozzászólással fentebb én kampányoltam a BX mellett. a fullos szappanopera effektet nem képes tükörsimán megjeleníteni. A többiben jó véleményem szerint, a menü lassúságát sem értem amit többen hangoztatnak. KB 1-2 mp kell várni bizonyos esetekben, de a legújabb firmware óta érezhetően gyorsabb lett a menü - még ha nem is konkrétan ennek szólt a frissítés.
Biztos jobb a CX, viszont a BX nem szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor