Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
"Nekem ez a magyar BF amúgy is egy vicc úgy ahogy van."
Magyarok vannak inkább képzavarban. Amerikában ahonnan a BF jön, azt jelenti hogy a készleten ragadt RÉGI 2-3-4 éves modelleket adják olcsón hogy felszabaduljon a hely. Sehol nincs olyan hogy a legújabb modelleket adnák olcsón.
Mivel Magyarországon ilyen lópikula kis helyek vannak így be se tud ragadni a készlet.
-
nagyatt
tag
Sziasztok,
Kepen tenyleg nem adja, de mikor egymas melle tettem a regi es az ujat nem volt kerdes, hogy a G1-e kompaktabb es ezaltan sokkal ergonomikusabb lett. Foleg a kozepso gorgo hasznalhatobb es a navigacios tarcsa. Illetve a gombok felulete is optimalisabb meretu.
Persze nem mindenkinek egyforma a kezmerete, de nekem olyan mitha bele ontottek volna.
Szoval azt erzem, hogy itt gondolkodo emberek orakat tolthettek ezzel. -
mQWeXgsf
aktív tag
"Sajna" túl gyors a válaszidő, ezért a de-blur kötelező számunkra, ami a truemotion alatti menüben elérhető csak... Amúgy kizárólag tv adásoknál van akadás emiatt, máshol soha. Ha az adott tv adást letöltöm tömörítetlen formában ahogy leadták, akkor sincs beakadás, érthetetlen.
-
jófejsrác
senior tag
Pár hozzászólással fentebb én kampányoltam a BX mellett. a fullos szappanopera effektet nem képes tükörsimán megjeleníteni. A többiben jó véleményem szerint, a menü lassúságát sem értem amit többen hangoztatnak. KB 1-2 mp kell várni bizonyos esetekben, de a legújabb firmware óta érezhetően gyorsabb lett a menü - még ha nem is konkrétan ennek szólt a frissítés.
Biztos jobb a CX, viszont a BX nem szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor