- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warck
tag
válasz
lucky750 #9922 üzenetére
Hát 100 on már tényleg ki égeti a szemet, de ha neked kevés ill más a felhasználás, akkor szerintem próbáld ki a Qledet állítólag annak brutális, a fényerő és a beégés veszélye sincs mivel lcd. Elvileg a 55B7 1000nit fényerővel bír. Oled más világ ahogy írják is a fekete a lényeg, és persze más is de szerintem, neked kevés. De kíváncsi leszek a szervizesre.
-
Dadan01
senior tag
válasz
lucky750 #9922 üzenetére
Az ABLt hagyd békén, nálunk okosabbak állították be. Sokkal kevéssé agresszív, mint a b6 c6 modelleken. Legutóbb az Everestet néztem, 4k hdr, abban pedig havas, fehér jelenet dögivel, és nem volt abl probléma. Hdr módban oled fény 100. Teljes képernyőn 130cd a fehér, 10%os kitöltésnél meg valami 700. Ha ki is kapcsolod az ablt, akkor sem lesz teljes képernyőn 700cd, mert a teljesítményfelvétel túl nagy lesz, az lesz a korlát, vagy valami egyéb, általunk nem ismert körülmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest