Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Hidd el ezt mondták a ügyfélszolgálaton. Telefonon is. Utána beszélt a felettesével és mondták, hogy nem kell fizetni. Nem tudom miért, de arra hivatkoztak előtte, hogy már nem garanciális a tv, csak a panel. Én meg mondtam, nem értem mit mond, mert a panel a hibás, miért kellene fizetni. A kaposvári LG szervizes is ezt mondta. Utána hívtam fel az LG-t, hogy mi van?? Fizetni mire?? Vicc. Erre tartásba kapcsoltak és utána a hölgy mondta, hogy mégsem kell fizetni felettese mondta. Hívták a szervizt, és utána hívott a kaposvári srác, hogy nem kell fizetni így döntöttek. De én a honlapom nem is találok semmi olyat, hogy fizetni kell a garancia időn túl lévő tv-re, de amit cserélni kell főelem pl panel arra van még garancia.
2020 decemberi vásárlás a tv. 2x cseréltek benne panelt ez lenne a 3.dik. Tavaly cseréltek decemberbe benne utoljára panelt. Mindent láttak a rendszerben, még is erre hivatkoztak, hogy ki kell fizetni a kiszállást, munkadíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Borderlands 4
- PlayStation 3
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor