- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sántha Lajos #90233 üzenetére
Igen, a gyári lejátszó nem igazán naprakész kodekek terén,de szerencsére az Android felület miatt szinte határtalan lehetőségeid vannak.
Kodi jó kiindullási pont,de ha van PC-d vagy NAS akkor Plex is felmegy a Philipsre és mindent lejátszik neked. Mindeképpen javaslom amit írtál, egy gyors SSD vagy HDD-t sokat tud segíteni és nem tudom mennyire vagy otthon ezekben de Kodi azért igényli a jó beállítást, lehet csak ott van problémád, van neki különj topikja javaslom nézz be oda. Plexnél én is tudok segíteni, nyugodtan írj rám priviben ha az mellett döntesz. Én előfizettem rá az az igazi.
Plexet nagyon szeretem.
Philipsnél nincs gond a támogatással. HDR10+ is szépen megy, ha van Prime előfizetésed, ott vannak ilyen anyagok .
Ez tényleg igényektől függ. Nekem a hang elég fontos, van egy viszonylag jó rendszerem és sokféle erősítő fordul meg a kezem között amin nem mindíg van eARC támogatás.
Sajnos Philipsen még mindíg előfordul eARC-on át a hangkimaradás,ha erősítőt használsz mellé például ezért is jó a külső lejátszó.
Abszolút egyetértek blakey szempontjával a külső lejátszórol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest