Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ha csak a képminőség érdekel akkor jelenleg az egyik legjobb tv. Qd oled, így a színek fényereje is nagyobb, nagyon homogén a kép. Kalibrálás nélkül játék mód elég pontatlan. Nincs dolby vision.
Azt szokták felhozni még ellene, hogy világosban nem fekete a panel de pl LG G3-nál sem az. -
AnonymusX
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Szoftveres támogatás miatt nem a Samsungot választanám. Tavalyi modelleket folyamatosan rontották az újabbnál újabb szoftverekkel. Samsung TV-t internet közelébe nem szabad engedni, hanem meg kell hagyni a gyári szoftveren vagy kézzel USB-n rátölteni az éppen jónak mondottat. Túl sok elrontott szoftver van a tavalyi modellekhez, szerintem az idei modelleknél sem fog ez a helyzet javulni.
S95B-nél a szerviz menüben kell túrni, hogy visszakapja az eredeti teljesítményét, illetve továbbra is vannak olyan bugok a szoftverben, amelyekre már hónapok óta és 4-5 szoftver óta panaszkodnak a felhasználók (távirányító elveszti a kapcsolatot a tévével, nem lehet a gammát állítani [értsd a csúszka állítása nincs hatással a képre], ha a Game HDR be van kapcsolva, de ha a kontrasztjavító be van kapcsolva, akkor igen stb). Javítás nincs csak kényszermegoldások a felhasználók részéről.
Én legutóbb Samsungot választottam, de a következő tévém tuti nem Samsung lesz.
Pl itt egy jó kis összefoglaló az avsforumról (ez egy tavalyi qled kálváriája, de ugyanezt a szoftvert kapja az oled is) és az a konszenzus, hogy 1310-es firmware óta csak rosszabbak a tavalyi csúcs Samsung TV-k:
1204 - Bad firmware in general, rtings reviewed with this.
1211 - Even worse, local dimming broken (no change moving from high <-> standard = no difference), supressed shadow detail.
1302 - Fixed local dimming bug (LD high <-> standard fixed).
-->>> 1310 - Might be best firmware???
1403 - HDR Gaming issues
1420 - Motion clarity and picture color accuracy issues, bad HDR.
1430 - Fixed HDR in game mode
1503 - Some bugs? Snappier menus, better blacks.
1504 - 1503 killed local dimming for some, hotfix for this. Lowered brightness in sdr/hdr. Better motion in gaming. Quick User Interface.
1520 - Even faster User Interface.
Pre 1430 = punchy and colorfull, after 1430 more accurate. -
BubuHUN86
csendes tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Hali! Május óta van meg, kb. 600 üzemórával tehát hajtom rendesen, eddig semmi problémát nem tapasztaltam! Nem fogod megbánni szerintem!
-
wallace 234
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nyugodtan vedd meg! Nekem pl jó tapasztalataim vannak a Samsunggal szerviz kapcsán! Itt a környéken nagyon korrekt a Samsung szerviz! És gondolom másnak is van pozitív tapasztalata csak nem írja le. Az viszont igaz, hogy a Samsung ügyfélszolgálat nem egyszerű de tudni kell velük beszélni! Aztán már nem is olyan lerázóak. Újabb generáció jobban bírja! Normál használat közben, nem nagyon lehet probléma.
-
szkutyi
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Egyre figyelj oda!!! De arra nagyon! Hogy ne SAMSUNG legyen!
A másik az hogy ezek az új qdoledje előbb be eg mint az LG panel.
Én ennyit tudok hozzá tenni, de szerintem más is elmondja majd hogy a Samsung garancia kezelése botrányos!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor