Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
HDR-hez és DV-hez kell a minél nagyobb fényerő és a tone mapping is beleszól.
Szóval megkellene nézned olyan tvt aminek jóval nagyobb a fényereje, más a tone mapping algoritmusa és biztos megváltozna a véleményed. (Én nem szeretem a Philips tvk tone mapping megoldasat)
Annak a tvnek nem nagy a fényereje és az adl is elég alacsony nála, ergo sötétebb a képe mint kellene.
Én ezért ajánlok sokkal inkább LG-t, vagy bármi mást Oledből.
Valamint hogy fair legyen az összehasonlítás sdr és hdr között, ahhoz az sdrt 100 niten kellene nézni. Ha ettől többen nézed mondjuk 300 vagy 400 niten, akkor altalanossagban sokkal világosabb lesz a kép HDR-hez viszonyitva. Ezért capdnak sokan a HDR-ben, mert tévesen azt hiszik, hogy ott világos minden. De a való életben sem világos minden, főleg a sötétben nem.
Kapcsold be a dinamikus kontrasztot és társait, Élességet tekerd fel és tetszeni fog.
Kinek a sör, kinek a bor...Vincent tesztjéből:
A grafikonokon is látszik mi a probléma.
Nálad ettől sokkal jobban rá lett feszítve a a referencia görbére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest