- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
lajbii #84861 üzenetére
Sanszosan beleeshetsz a felhasználók <1%-ba akinek gondot okoz, cserébe a gyártónak ki kéne fizetnie a license-t a maradék 99%-nak is.
A legtöbb embernek megáll a tartalomfogyasztás a netflix és társainál, annak a maradék néhány %-nak akinek meg kéne az úgy is rendelkezik dedikált lejátszóval + hangrendszerrel.
Szomorú, mert valóban nevetséges a nézőpontodból, hogy hiányzik, de gyártói oldalról viszont súlyos pénzeket spórolnak meg ezzel, miközben marginális embernek kellemetlen igazán csak. -
blakey
titán
válasz
lajbii #84861 üzenetére
Hát a DTS pedig rengeteg filmben és zenei koncerteken stb alap. - az alap az AC3, annak kötelező lenni. Leírtam, hogy mi az oka. Nekem is van rengeted DTS anyagom, viszont az elmúlt évek inkább a Dolbyról szóltak, ezért lett nélkülözve a DTS egyes készülékeken. Nekem sincs semmi problémám semmilyen formátummal, de ha valaki egy olyan eszközt vesz, amit nem tud DTS-t, attól még tudja használni az esetek 90%-ban, megfelelő külső lejátszóval 100%-ban. Egyébként nekem nemhogy a hangokkal, de a videókkal sincs semmilyen gondom, az összes létező formátumot megtudom nézni, igaz én nem TV-vel játszom le az anyagokat.
Az, hogy felhasználói szemmel mi tűnik olcsónak, vagy, hogy "férjen már bele," az gyártói szemmel milliárdos költség, de van abban igazság, hogy ideje lenne valahol, valamikor rendbe tenni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest