- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
still2
tag
válasz
Sasi001 #84710 üzenetére
Több barátomnak van LG OLED C1 illetve C2. Nem panaszkodtak nem volt problémájuk. Én sem vagyok egyedüli ezen a téren. Továbbá nem vontam kétségbe hogy valósak voltak a problémáid az általad vásárolt tévékkel kapcsolatban a Te elvárásaid alapján. Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Ebből a nézőpontból adódnak a használhatatlan és élvezhetetlen jelzők. De lehet hogy ezek a problémák egy átlag felhasználó számára fel sem tűnnek és csak használják az eszközt. Ezért tartom erősnek tényként kezelni a LG panelcserét.
"legfeljebb ha gondja akad majd megoldja". Igen ha gondom akad majd felhívom a szervízt és az megoldja. De az elmúlt években nem volt.
De a hozzászólásom nem az 5%-nak szólt hanem az átlag 95% felhasználónak. Én itt ezzel befejeztem és nem kezdenék parttalan vitába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest