Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
dgyuri0123
üzenetére
C1 általánosságban nem ilyen, talán csak egy picit rosszabb mint a C2. Legalábbis a 90%-a, mondom ezt úgy hogy rengezeg C1 van a hátam mögött.
Nagyon kis százaléka ettől rosszabb és kb. Ugyanannyi ettől jobb.
Lehet hogy a legelső fw-el voltak ilyen rosszak a c1-ek, de én még csak 1 ilyet láttam ami ennyire rossz, illetve rosszabb volt gyárilag de az panel csere után volt.
Szóval elég szerencsétlennek kell lenni, hogy valaki ennyire rossz gyári kalibrációval rendelkező C1-t fogjon ki.
-
powerup2
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nagy a szórás ez már kiderült nekem totál átlag volt az előkalibrálás de én bekalibráltam és igy sokkal jobb. Pl nálam alapból a film maker az sárgás volt és mondtam hogy mii ez a szar
aztán kalibrálás után minden oké volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 C4 okos TV 4k, 144Hz, 164cm garis, dobozában
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Shure Podcast mikrofon
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aztán kalibrálás után minden oké volt.
Vhiktor