Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Celtis #82771 üzenetére
Hitelesnek tekinthető forrást én erre nem tudok hozni, mert ha nem igaz akkor a topikban már ezerszer lerágott csont [link] ment újra végig most éppen rajtam.
Állítólag maga Vincent is kijelentette ezt már Chros kérdésére reagálva,[link] így bátorkodom elhinni ezt,de jobban hajlok arra hogy a MEO metódus más egyes gyártóknál , ami természetesen nem jelent 100% -os szűrést..
Az szerintem nem igaz hogy mennyiség miatt van több hibás és tintinges LG panel, mert amikor valakinek 3x cserélnek panelt valamint a házhoz vitt kijelző is hibás az gáz. jelenleg én a fórumban a mostani Philips OLED vásárlók között nem találkoztam durván tintinges TV vel ( az enyém is teljesen homogén az első naptól kezdve)és ez nem azt jelenti hogy nincs. Szerintem a tinting egyszerűen a gyártás velejárója sajnos,amit megfelelő minőségbiztosítással lehetne kiszűrni. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Celtis #82771 üzenetére
Nem tudom mi az igazság, de én Sonyból, Philips-ből is aránylag ugyanannyi "panelhibás" modellel találkoztam, semmivel nem volt jobb a helyzet.
Egyedül talán csak a Panasonic esetében kevesebbel.De ezekből a márkákból sokkal kevesebbet adnak el mint LG-ből ezért találni fórumon sokkal kevesebb panaszt rájuk, szerintem.
Még 15 évvel ezelött minőségbiztosítási mérnökként rövid ideig dolgoztam olyan helyen ahol alkatrészeket gyárottak autókba, teljesen pontosan ugyanaz ment a BMW-nek, a Mercinek mint a Suzukinak, Fiatnak, stb.
Nem volt külön minőségbiztosítási kritérium egyikre sem (uyganazon a gépen, ugyanabbó az anyagból gyártották mindet). Az volt egyedül a külünbség, hogy melyikre milyen logót nyomtak. Mint most kínában a HDMI kábelek és projektor vásznak esetében, kb egy helyen gyártják őket, koppra pontosan ugynúgy csak a logo más. Alibaba-ra fel kell menni és meg lehet találni kb az összes márka megfelelőjét és azonnal lehet őket rendelni a gyárból olyan névvel amilyennel szeretnéd. A legjobb az amikor a forgalmazó ugyanazokat a képeket teszi ki a termékről mint ami a gyár oldalán is fent van csak átcimkézett márkával, 3-szor annyiért
Példának okáért ott van az XY Screen, amiből könnyedén lehet találni 3-4 alternatívát más fantázia névvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Wise (ex-TransferWise)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG OLED 65 B3 - 4k, 164CM, 120Hz
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű LG OLED 65G42LW (2028 Májusig Garis) Gallery Edition
- LG OLED 55 C3 - 120Hz, 140cm, 4k - apró pötty
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest