Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Ja hát így nehezen éri meg. Ha megfordul a fejedben, hogy más fontosabb dologra is költhetnéd, akkor nincs értelme. Bár én már LCD-re sem költenék egy forintot sem, mert ha tényleg olcsóbb lesz az OLED panel, akkor annyival többet nyújt, hogy elértéktelenedik az LCD. Azért egy 4K OLED még pár évig technikailag jó TV marad. Mi lesz helyette? Végtelenebb kontraszt? 4D? HDR ami csóvát üt a szemedben? 8K, mikor a 4K pixelek is kb 1 méterről látszanak?
Egyedül a mozgásban van mit fejlődni, de ezt meg fizikailag nem egyszerű megoldani drawback nélkül.Úgy gondolkoztam, ha nem az evés elől veszi el a pénzt, és nem érzed fájónak a hiányát, csak akkor érdemes megvenni. Ha 1-2 havi fizuból kijön, és nem nyögsz hiteleket, akkor simán megengedhető 5 éves távra.
...és maximálisan megéri az LCD-vel szembem. Én egy "multipurpose" eszközt akartam, ami jó filmezni/ sorozatot nézni, napi pár órát, és játékra is nyújthatja ezt a kontrasztot+ response time-ot. Lehet az a napi pár óra nem sok, de pont ezért azt minőségileg akarom eltölteni. Fő indok mondjuk az volt, hogy az IPS "feketéjét" már nem akarom nézni. -
Madwe
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
2 év múlva 4k oled 200kért
? hahaha, maximum ha az akkor már 2-3 éves 6os szériát akarod megvenni használtan. Újonnan nem fog 200kért menni a 4k oled még jópár évig, hiszen van lcd piac is, azt is ki akarják szolgálni (főleg amióta samsung is lg lcd paneleket vesz
)Szóval ha attól tartasz h 2019ben 200k lesz egy új 4k oled, attól ne tarts szerintem

-
Joshi
titán
válasz
attiati
üzenetére
Neked nem kell OLED, bőven jó egy átlagos LCD is. Az OLED prémium kategória, ha valakinek első látásra ez nem tűnik fel, akkor felejtős. A prémiumért komoly pénzeket kell fizetni. Ami ma prémium, az holnap átlagos lesz. A folyamat sebessége sok mindenen múlik, a tévépiacon egyelőre nem látszik hosszútávú változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

? hahaha, maximum ha az akkor már 2-3 éves 6os szériát akarod megvenni használtan. Újonnan nem fog 200kért menni a 4k oled még jópár évig, hiszen van lcd piac is, azt is ki akarják szolgálni (főleg amióta samsung is lg lcd paneleket vesz
Vhiktor