- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #74514 üzenetére
SDR 15 HRD 30 oled fényerő, és teljesen jó, sőt a 30 néha vakít is, főleg sötétben.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Érdekes, hogy ezt mondod. SDR-ben nekem 35-ön van. Először 60-on volt, de gondoltam kímélem a műszert és elkezdtem csökkenteni. Alig látok különbséget a 35 és 60 között. Van persze, de számomra nem volt annyira szembetűnő. Félhomályban vagy sötétben használom.
Nekem pont az tetszik, hogy nem kell nagy fényerő, akkor is jól látam, hogy mi történik a képernyőn, sötétebb tartalom esetén is. -
blakey
titán
válasz
Jól beállított kijelző esetében ilyen. Nálam SDR esetében maximum 35-ös OLED-fény a még elviselhető kategória, általában 25-ös fényerőn használom, a sötét jelenetek is rendben vannak, kellően részletesek, nincs hiányérzetem. Ha a kijelző normálisan van beállítva akkor nincs semmi probléma az ilyen értékekkel. Az itt fórumozok kevés százaléka érti is amit lát, pontosabban tudja, hogy hogyan kell beállítani egy TV, a többiek teljesen abnormális beállításokat alkalmaznak és ennek következménye az elégedetlenség vagy a "túlszaturált" kép "szeretete", mert egy kalibrált kijelző esetében senkinek sem lehet hiányérzete, pont olyan amilyennek lennie kell.
-
salapp
addikt
válasz
Önmagában a fényerő értéke nem mond el mindent.
Pl. egy Fényerő: 40, Csúcsfények: Ki sötétebb képet eredményez, mint egy Fényerő: 25, Csúcsfények: Közepes beállítás.
Közepes csúcsfénnyel nekem bőven elég besötétített szobában a 20-as fényerő is, persze mindez SDR, de ezt felesleges írnom... -
alaves
addikt
válasz
Ez az eredménye az 'elharapódzott' világítástechnika nélküli (vagy alig használt) filmezésnek. Nagyon érzékenyek már ezek a digitális kamerák, úgyhogy megtehetik. Régi filmeknél ilyen nemigen van, éjszakai jelenteknél is volt világítástechnika, minden részlet látható, amelyet a rendező, operatőr akart (még a digitalizált, referencia feketére állított változatoknál is).
A sötét jelenetek megjelenítésén viszont sokat segít a kalibrálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95CAT)140CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest